fbpx

Ευρωπαϊκό: Έλαμψαν οι Έλληνες αθλητές στη Μάλτα

Ευρωπαϊκό: Έλαμψαν οι Έλληνες αθλητές στη Μάλτα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή (26/11) ημέρα για τους Έλληνες αθλητές, που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Π/Κ, που διεξάγεται στη Μάλτα (25-28/11).

Ο απολογισμός της Ελλάδας μέχρι στιγμής είναι: 2 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και ένα χάλκινο.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φοίβος Κίσκυρας στην κατηγορία των -61κ. Ο Έλληνας αθλητής στον τελικό επικράτησε του Ντόμινικ Λεβαντόφκσι με 1-0 με τον Πολώνο να αποχωρεί με τραυματισμό στο δεξί χέρι μετά το τέλος του 2ου γύρου. Επίσης, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε και ο Αριστείδης Ψάρρος, για την κατηγορία των -49κιλών, όπου κατάφερε να κερδίσει στον Ελληνικό “εμφύλιο” τελικό της διοργάνωσης τον συναθλητή του, Θωμά Μελετίου, με 2-0 σκορ.

Εκτός από τον Μελετίου, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Ιωάννης Αντωνιάδης, για την κατηγορία των +65κιλών, που ηττήθηκε από τον Βόσνιο Σερεμέτ με 2-1 στον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Φώτιος Δόμπας, στην κατηγορία των -61κιλών. Ο Έλληνας αθλητής αναμετρήθηκε στον ημιτελικό με τον Βόσνιο Σερεμέτ, από τον οποίο και έχασε με 2-0.

Εξαιρετικά, τα πήγαν και οι αθλήτριες μας, Κωνσταντίνα Χαρόβα και Κατερίνα Στάικου, στις κατηγορίες των -59κ. και -29κ., που πλασαρίστηκαν στην 5η θέση αμφότερες.

https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/25/evropaiko-stin-5i-thesi-i-katerina-staikou-kai-i-konstantina-charova/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/26/evropaiko-p-k-chalkinos-o-fotios-dompas-sti-malta/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/26/evropaiko-asimenios-o-ioannis-antoniadis-sti-malta-vid/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/26/evropaiko-protathlitis-evropis-o-foivos-kiskyras/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/26/evropaiko-chryso-metallio-gia-ton-aristeidi-psarro-sta-49k-asimenios-o-thomas-meletiou-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά