fbpx

Κύπελλο Αττάλεια: Επιστρέφει η Εθνική μας με 19 μετάλλια – Οι αθλητές και αθλήτριες που τα κατέκτησαν (pics)

Κύπελλο Αττάλεια: Επιστρέφει η Εθνική μας με 19 μετάλλια – Οι αθλητές και αθλήτριες που τα κατέκτησαν (pics)

Η αγωνιστική πορεία στο Διεθνές κύπελλο Αττάλεια της IFMA ολοκληρώθηκε σήμερα για την Εθνική μας ομάδα. Στους σημερινούς τελικούς με δύσκολες αναμετρήσεις οι αθλητές μας έχασαν στα σημεία και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο είχαμε σήμερα για τον Βασίλη Άγγελο Λιγνό 12-13 ετών στα -52κ., για την Αλεξάνδρα Χατζάκη Κ23 στα -51κ., για την Ειρήνη Αγαθαγγελίδη Κ23 -54κ., για την Γεωργία Σγουρού Κ23 -67κ., και για την Κορίνα Παπαχρυσάνθου που πλησίασε στη νίκη στις Γυναίκες -60κ.

Ο συνολικός απολογισμός ήταν 19 μετάλλια
με το 1 να είναι χρυσό (Αγγελική Άσσερ),
τα 9 αργυρά Κωνσταντίνος Καραλής, Κωνσταντίνος Ρεβίσιος, Αλεξάνδρα Χατζάκη, Ειρήνη Αγαθαγγελίδη, Γεωργία Σγουρού, Κορίνα Παπαχρυσάνθου, Κωνσταντίνος Πουτζουκίδης, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Βασίλης Άγγελος Λιγνός και
τα 9 χάλκινα (Κατερίνα Δεναξά, Κυριάκος Μπακιρτζής, Ιωάννα Μαρία Σιαβάλα, Άγγελος Τζάρτα, Σοφία Ζαχαρίου, Σοφία Κοντράρου, Νικολέτα Βορφάι, Στεφανία Ζωή Παππά, Αριάδνη Μαρία Αντρέι.

Από τους 45 αγώνες που δώσαμε σε 24 διαφορετικές κατηγορίες με 28 αθλητές, νικηφόροι ήταν οι 19, με το νέο αίμα του Μουάι Τάι να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά