fbpx

Alexakis team: Νίκες για Τρούσα, Πασνιάρι, εμπειρίες για Τυπάλδο, Γκερέκο, Λυκούρη, Μπουρνάζη (pics)

Alexakis team: Νίκες για Τρούσα, Πασνιάρι, εμπειρίες για Τυπάλδο, Γκερέκο, Λυκούρη, Μπουρνάζη (pics)

Κι αν η πτήση Κέρκυρα – Σέφιλντ είναι μετρήσιμη (περίπου 15 ώρες με τις ανταποκρίσεις), η εμπειρία που κέρδισαν οι Κερκυραίοι μαχητές στο ρινγκ που στήθηκε στο διάσημο Crookes Social Club, λίγο έξω από το Σέφιλντ, δε μετριέται σε καμιά μονάδα μέτρησης.

Η νεανική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Μάστερ Άγγελου Αλεξάκη, παρά τη μικρή εμπειρία που είχε σε μεγάλους αγώνες, άφησε το στίγμα της, πήρε 2 νίκες με τους Λέων Πασνιάρι και Γιάννη Τρούσα και σίγουρα θα ανανεώσει το ραντεβού της με την ελίτ βρετανική ομάδα του Powers Mac που βρήκε απέναντί της. Και οι 6 αθλητές έδωσαν πολύ δυνατούς αγώνες με τους σκληροτράχηλους Βρετανούς (όποιος έχει αγωνιστεί με Βρετανό το γνωρίζει πολύ καλά) και άφησαν τα διαπιστευτήρια τους, ασχέτως του αποτελέσματος, ενώ εντυπωσίασαν με το ήθος τους (όχι και τόσο πρωτότυπο βεβαίως μιας και οι Μάστερ Μάκης και Άγγελος διακρίνονται γι’αυτό) .

Ο Άγγελος Αλεξάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: “Μεγάλη εμπειρία, δυνατή έδρα, πετύχαμε 2 νίκες και 4 ήττες. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν τα πάντα, πήραμε την εμπειρία και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Μεγάλη προσπάθεια για την λίγη εμπειρία που είχαμε. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τον Ολύμπιαν Μπερζέστα για όλα όσα έκανε για την ομάδα και τον αδελφό μου Κρις Καρύδη”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν (με νικητή τον πρώτο αθλητή):

Γιάννης Τρούσας – Λουκ Μπόντεν

Λέων Πασνιάρι – Τζακ Ρόουλι

Μπεν Χούμπαλλ – Παναγιώτης Τυπάλδος

Τζόρνταν Ουόρινγκ – Νούφρης Γκερέκος

Λιούις Γκεστ – Ξενοφών Λυκούρης

Ράιαν Μπράουν – Κώστας Μπουρνάζης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά