fbpx

8ο Πανελλήνιο Κύπελλο Fu Jow Pai

8ο Πανελλήνιο Κύπελλο Fu Jow Pai

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο κύπελλο Fu Jow Pai, 3-4 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» στο δήμο Μαραθώνα. Συνολικά με 380 συμμετοχές το Σάββατο που αγωνίστηκαν στο Κικ Μπόξινγκ και με 455 συμμετοχές την Κυριακή στο Wai Hong’s Fu Jow Pai.

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές και κριτές που έγιναν μέρος μίας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης της Αθλητικής Ένωσης Fu Jow Pai. Μπράβο σε όλους τους γονείς όπου για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους και χειροκρότησαν κάθε τους προσπάθεια. Ευχαριστούμε πολύ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing και τον πρόεδρο της Κο Τριανταφύλλου, καθώς και την Ελληνική ομοσπονδία Wu Shu Kung Fu και τους πρόεδρο Κον Αδόριαστο Δημήτρη και αντιπρόεδρο Κο Σταμούλη Λάμπρο, όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δήμο Μαραθώνα και τους Δήμαρχο Μαραθώνα Κον Τσίρκα Βαγγέλη, Αντιδήμαρχο Σωτηρίου Βαγγέλη, Αντιδήμαρχο Στάμο Χρήστο, Αντιδήμαρχο Κυπαρίσση Βαγγέλη και τον Πρόεδρο ΚΕΔΜΑ Γεωργάτο Μανώλη που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να παραχωρηθεί το γήπεδο και μας τίμησαν με την παρουσία τους όλο αυτό το διήμερο.» ήταν η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του διοργανωτή Νίκου Μέμμου και ο επίλογος άλλης μίας πετυχημένης διοργάνωσης που αποτελεί θεσμό εδώ και πολλά χρόνια

το σώμα διαιτητών και κριτών της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά