fbpx

Αλαχβερντίεφ: “Δεν σχεδίαζα την τακτική μου πριν την κάθε μάχη”

Αλαχβερντίεφ: “Δεν σχεδίαζα την τακτική μου πριν την κάθε μάχη”

Ο Νταβίντ Αλαχβερντίεφ ήταν ένα από τα πρόσωπα-αποκάλυψη εντός του 2022. Ο νεαρός ισραηλινός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην κατηγορία των -88κ. του Combat Sambo, στη διοργάνωση που έγινε στο Ερεβάν, στρέφοντας όλα τα φώτα πάνω του.

Τώρα, στο φινάλε της σεζόν, μιλώντας για αυτόν τον θρίαμβο αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα ποτέ δεν σχεδίαζε κάποια συγκεκριμένη τακτική πριν τον κάθε αγώνα, ενώ τόνισε πως αυτή ήταν η πρώτη διεθνής διοργάνωση Combat Sambo που συμμετείχε στην ως τώρα καριέρα του.

“Μπήκα στο ματς με πρόθεση να νικήσω. Σε αυτό το τουρνουά αντιμετώπισα πολύ άξιους και σοβαρούς αντιπάλους, όμως μπόρεσα να φτάσω στον τελικό και να πάρω το χρυσό. Ήταν το ντεμπούτο μου στο Combat Sambo και ήταν επιτυχημένο.

Δεν επέλεγα κάποιες συγκεκριμένες τακτικές πριν την κάθε μάχη. Απλά έβγαινα να παλέψω με στόχο στο τέλος να είμαι ο νικητής. Δεν σχεδίαζα από πριν κάτι συγκεκριμένο, ώστε μετά να το τροποποιήσω την ώρα της μάχης.

Είναι αλήθεια πως ο κάθε αθλητής έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ. Το δικό μου είναι να πηγαίνω ευθεία προς τη νίκη”, ανέφερε ο Αλαχβερντίεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά