fbpx

Grand Prix Finals: Σίγουρος για την επιτυχία του τουρνουά στην Σαουδική Αραβία ο Τσούε

Grand Prix Finals: Σίγουρος για την επιτυχία του τουρνουά στην Σαουδική Αραβία ο Τσούε

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος, Τσουνγκγουόν Τσούε, δηλώνει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την επιτυχημένη διοργάνωση του τελικού στην σεζόν των Γκραν Πρι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

 Το τουρνουά με το οποίο ολοκληρώνεται η δράση της χρονιάς στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας θα έχει διάρκεια τριών ημερών, από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου με μία σειρά κατόχων χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους.

 Στη διοργάνωση αναμένονται περισσότεροι από 120 αθλητές από 40 χώρες, μαζί με την ομάδα προσφύγων ενώ θα είναι το πρώτο Γκραν Πρι που θα διεξαχθεί στην Σαουδική Αραβία με πεδίο δράσης το Green Halls που φιλοξένησε και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπεν των γυναικών πέρυσι το Νοέμβριο.

 «Δεν έχω αμφιβολία ότι οι τελικοί των Γκραν Πρι θα έχουν τεράστια επιτυχία», είπε ο Τσούε. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στο Ριάντ όπου μπορούν να τραβήξουν ξανά πάνω τους το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τις εξαιρετικές τους ικανότητες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά