fbpx

Μάριος Γκούσο: «έχω το πλάνο που θα φέρει τη νίκη» στο Ντουμπάι

Μάριος Γκούσο: «έχω το πλάνο που θα φέρει τη νίκη» στο Ντουμπάι

Στο 5στερο La Meridien στο Dubai, με 5στερο αντίπαλο θα μοιράσει το ρινγκ ο Μάριος Γκούσο. Ο ανερχόμενος αθλητής του Γιώργου Γκιόκα από το Savage Camp θα βρεθεί στην κυρίως κάρτα του ENFUSION #117 με αντίπαλο τον πολύ δυνατό και αήττητο Μαροκινό Ναμπίλ Χαργιούλι που αποτελεί και ένα από τα «πουλέν» της διοργάνωσης. Ο 23χρονος Μαροκινός έχει ήδη ένα 15-0 στο Enfussion χωρίς να υπολογίσουμε άλλες διοργανώσεις. Το 117ο Enfussion θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου, στο 5στερο La Meridien στο Ντουμπάι, στην κεντρική αίθουσα χωρητικότητας 1750 ατόμων.

Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου La Meridien

Ρωτήσαμε τον Μάριο Γκούσο και τον προπονητή του Γιώργο Γκιόκα σχετικά με τον αγώνα

Μάριος Γκούσο: «Η προετοιμασία έχει κυλήσει πολύ ομαλά, έχουν γίνει σπάρινγκ δυνατά. Έχουμε φτιάξει ένα πλάνο για τον συγκεκριμένο αντίπαλο το οποίο πιστεύουμε πως θα μας φέρει την νίκη, Θα είναι ένας δυνατός αγώνας με πολλή δράση και ο καλύτερος θα κερδίσει»

Γιώργος Γκιόκας: «Γενικά είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά σε τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορούμε να λέμε όχι. Είναι τιμή μας να παίζουμε σε αυτή την διοργάνωση με έναν τέτοιο αντίπαλο. Δεν υπάρχει νίκη η ήτα μόνο εμπειρία για να γίνουμε καλύτεροι. Τέλος ευχαριστώ πολύ τον φίλο και δάσκαλο Γιώργο Περγιάλη για το «κλείσιμο» του αγώνα»

H στατιστική κάρτα του αντιπάλου Χαργιούλι

Στη ίδια διοργάνωση σαν co-event θα διεξαχθεί και το ENFUSION TALENTS #99. Το λινκ για τη ζωντανή μετάδοση και τα τελευταία νέα θα τα ανεβάσουμε την παραμονή του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά