fbpx

Παρουσία του Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ

Παρουσία του Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ

Παρουσία το Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη διεξάγεται η σημερινή τρίτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κικ Μπόξινγκ στο Ηράκλειο Κρήτης. Αναμφίβολα αποτελεί μια μεγάλη τιμή για το άθλημα και η παρουσία του Υφυπουργού εκεί δείχνει την δουλεία που γίνεται. Ο Αυγενάκης ιδιαίτερα ευδιάθετος και απλός συζήτησε και φωτογραφήθηκε με όλους τους αθλητές και προπονητές που βρίσκονταν εκεί.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τριανταφύλου τίμησε τον Υφυπουργό με αναμνηστική πλακέτα. Ιδαιτερο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του κ Αυγενάκη όπως ανέβηκαν στην προσωπική του σελίδα

“Στα Δύο Αοράκια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινκγ, μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Τριαντάφυλλου και εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητριών και αθλητών: Έφτασαν τους 1.381, μεταξύ των οποίων περίπου 189 παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, από τα συνολικά 177 νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στη χώρα μας και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων,

Δεκάδες ήταν οι αθλητικοί παράγοντες των σωματείων και οι συνοδοί που είχαν να πουν κι από έναν καλό λόγο για τη μεταρρύθμιση μας και το νοικοκύρεμα στον αθλητισμό και τους ευχαριστώ όλους θερμά. Άλλωστε, η ενίσχυση και η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των σωματείων και των αθλητών του, που αποτελούν τη βάση του αθλητικής πυραμίδας της χώρας μας, είναι το καθημερινό μέλημα της πολιτικής μας.

Αποδεικνύεται συνεχώς, με δεκάδες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε κάθε επίπεδο, καταδεικνύεται και από τα οικονομικά στοιχεία ενίσχυσης κάθε τομέα του αθλητισμού, που αυταπόδεικτα είναι πρωτοφανή, καθώς έχουν ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία!

Κι έτσι θα συνεχίσουμε, στηρίζοντας συνεχώς το αθλητικό οικοδόμημα. Όλοι μαζί αλλάζουμε τον αθλητισμό μας, τον πάμε πιο ψηλά, πιο μπροστά. Η Ελλάδα αλλάζει”

Λευτέρης Αυγενάκης απευθυνόμενος προς αθλητές, προπονητές και φίλους του Κικ Μπόξινγκ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ 2022, έναρξη 8 Δεκεμβρίου – Κικ Μπόξινγκ (apexsports.gr)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά