fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι δηλώσεις του Σιχάν Γιώργου Κοσμίδη για τον κλάδο άθλησης Body Contact (pics)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι δηλώσεις του Σιχάν Γιώργου Κοσμίδη για τον κλάδο άθλησης Body Contact (pics)

Ο Σιχάν Γιώργος Κοσμίδης επικεφαλής του κλάδου άθλησης του Body Contact με δηλώσεις του στην προσωπική του σελίδα έκανε έναν απολογισμό της επιτυχημένης παρουσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και της πορείας του κλάδου άθλησης της ΠΟΚ

μέρος της ομάδας του Body Contact και της αγωνιστικής αυτοάμυνας που “έτρεξε” το πρωτάθλημα

«Αν και μικρή η συμμετοχή και η εμφάνιση μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στους κλάδους άθλησης Body Contact και αγωνιστικής αυτόαμυνας, ήταν αξιόλογη, δυναμική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Μια εξαιρετική διοργάνωση με άριστη οργάνωση και προετοιμασία, πάρα την μεγάλη συμμετοχή αθλητών, χάριν της μεγάλης προσπάθειας της διοίκησης και ιδιαίτερα του Προέδρου και Αντιπροέδρου Μιχάλη Τριαντάφυλλου (κεντρική φώτο) και Αντώνη Μαυρομμάτη και των συνεργατών τους. Παρόντες, πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, της κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Κος Ελευθέριος Αυγενάκης.

με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Γιώργος Κοσμίδης και Βίκυ Κοσμίδου

Ο Υφυπουργός απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους, αναφερόμενος στην μεγάλη ανάπτυξη της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση και με την δημιουργία των κλάδων άθλησης. Στον δικό τους χαιρετισμό οι διοικούντες Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αφού ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αναφέρθηκαν στην μεγάλη ανάπτυξη της ΠΟΚ και με την δημιουργία και αναγνώριση των κλάδων άθλησης οι οποίοι αναπτύσσονται και με την λειτουργία της σχολής Προπονητών καθώς και στην μεγάλη δύναμη της Ομοσπονδίας που τα τελευταία χρόνια ξεπέρασε τα 350 ενεργά σωματεία. Μέσα από την σελίδα μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προαναφερθέντες Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο για την μεγάλη στήριξή τους στον κλάδο άθλησης μας Body Contact, ο οποίος προωθεί και καλλιεργεί και την Αγωνιστική Αυτοάμυνα. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και δασκάλους του Ελληνικού Shinkyokushinkai Sensei Μιχάλη Διγαλάκη, Μιχάλη Αγοραστάκη, Κεσίδη Βιατσεσλάβ και Βίκυ Κοσμίδου για την μεγάλη βοήθεια τους καθώς και τους γονείς των αθλητών των συλλόγων τους που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ, ώστε ο κλάδος να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας και να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή παρουσία και εμφάνιση. Ως πρόεδρος του κλάδου άθλησης Body Contact και εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την δυναμική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Sensei Γιάννη Κρίσιλα, ο οποίος επιμελήθηκε την κατάταξη των κατηγοριών, την κατανομή των αθλητών στην πλατφόρμα και την κλήρωση των.»

αντιπρόεδρος ΠΟΚ Αντώνης Μαυρομμάτης και Γιώργος Κοσμίδης
Εντυπωσιακές εικόνες επεφύλασσε το Body Contact στους παρευρισκόμενους
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά