fbpx

Ο Μάριος Γκούσο έκλεψε την παράσταση στο Enfussion

Ο Μάριος Γκούσο έκλεψε την παράσταση στο Enfussion

Ο ανερχόμενος αθλητής του Γιώργου Γκιόκα από το Savage Camp βρέθηκε στην κυρίως κάρτα του ENFUSION #117 με αντίπαλο τον πολύ δυνατό και αήττητο Μαροκινό Ναμπίλ Χαργιούλι ένα από τα «πουλέν» της διοργάνωσης. Ο 23χρονος Μαροκινός έχει ήδη ένα 15-0 στο Enfussion χωρίς να υπολογίσουμε άλλες διοργανώσεις και όλοι περίμεναν ότι θα έχει ένα ήσυχο βράδυ.

Δεν είχε! Ο Μάριος είναι ένας πλήρης αθλητής που ενώ ξέρεις ότι είναι πίσω στο σκορ χαίρεσαι πραγματικά να τον βλέπεις. Εναλλαγές με ψηλά και χαμηλά λακτίσματα, γόνατα σε όλο το σώμα και εναέρια, κίνηση συνεχής και ένα σαγόνι από σίδερο (όπως έλεγαν οι παρουσιαστές τουλάχιστον). Από την άλλη ένας αγχωμένος κοντός και γεροδεμένος Μαροκινός που για 3 γύρους έπαιζε μόνο πυγμαχία, ο Θεός να την κάνει πυγμαχία, μόνο χέρια έπαιζε να το πούμε απλά δηλαδή. Πέρασε κάποια χτυπήματα, πήρε προβάδισμα και στο τέλος έσκασε. Ο Μάριος αν είχε ακόμα ένα ή δύο γύρους θα κέρδιζε και θα έκαναν όλοι χαρακίρι, για μένα ο τρίτος γύρος έγραψε καθαρά Γκούσο.

Αν κάποιος άξιζε να βρίσκεται στο ρινγκ σε αυτόν τον αγώνα που να τιμάει το άθλημα του ήταν ο νεαρός Μάριος που αγωνίστηκε από την αρχή με ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ, χωρίς τον δάσκαλο του Γιώργο Γκιόκα στη γωνία του, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα αφού ξεκινάει αύριο το πανελλήνιο κύπελλο Μουάι τάι αλλά και οι διεθνείς επαγγελματικοί αγώνες στο Περιστέρι. Το μέλλον του ανήκει και η εμφάνιση του έδειξε ότι έκανε πολύ καλά και δέχτηκε την πρόκληση να κολυμπήσει σε πολύ βαθιά νερά

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά