fbpx

Όσκαρ Ντε Λα Χόγια: “Μεγάλο λάθος του Γκαρσία να ακυρώσει τον αγώνα με τον Γκέστα”

Όσκαρ Ντε Λα Χόγια: “Μεγάλο λάθος του Γκαρσία να ακυρώσει τον αγώνα με τον Γκέστα”

Ως ένα σημαντικό λάθος χαρακτήρισε ο Όσκαρ Ντε Λα Χόγια την απόφαση του Ράιαν Γκαρσία να αποσυρθεί από τον αγώνα του κόντρα στον Μερσίτο Γκέστα τον Ιανουάριο και να προετοιμαστεί κατευθείαν για την μεγάλη μάχη με τον Τζερβόντα Ντέιβις που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.

Ο θρυλικός Αμερικανός (με καταγωγή από το Μεξικό) θεωρεί ως μεγάλο μειονέκτημα πως ο Γκαρσία δεν θα έχει αυτόν τον έναν αγώνα στη διάθεσή του για να “ρυθμίσει” το παιχνίδι του, κάτι αντιθέτως που θα έχει ο Ντέιβις. Έστω και έτσι, ο Ντε Λα Χόγια -που σε ενάμιση μήνα γίνεται 50 ετών- ευχήθηκε τα καλύτερα στον συμπατριώτη του ενόψει της μεγάλης μάχης στην κατηγορία των ελαφρών βαρών (-61.2κ.).

“Ο Ντέιβις θα δώσει έναν αγώνα για να κάνει τις ‘ρυθμίσεις’ του. Θα είναι πολύ ακονισμένος και αιχμηρός όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τον Γκαρσία τον Απρίλιο. Ο Ράιαν αποφάσισε να προσπεράσει τον αγώνα ‘ρύθμισης’ και να πάει κατευθείαν στη μάχη με τον Ντέιβις.

Νιώθω έντονα πως αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Παρόλα αυτά, όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα και να παραμείνει σε φόρμα. Να παραμείνει στο γυμναστήριο, να συνεχίσει την προπόνηση, να διατηρηθεί συγκεντρωμένος και να περιμένει την μεγάλη ημέρα”, ανέφερε ο Ντε Λα Χόγια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά