fbpx

Τη χρήση videogames αξιοποιεί η παγκόσμια ομοσπονδία (vid)

Τη χρήση videogames αξιοποιεί η παγκόσμια ομοσπονδία (vid)

Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος έχει στόχο να χρησιμοποιήσει τα videogames ως ένα καινοτόμο ψηφιακό αθλητικό εργαλείο και παρουσίασε τα σχέδιά της στο φετινό Goseong Diamond Games.

Η διοργάνωση είχε νέα μορφή διεξαγωγής με την παγκόσμια ομοσπονδία να προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τον φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν είπαν ότι μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα όρια με έναν τρόπο που προηγουμένως δεν ήταν εφικτός.

 Ελπίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι τα νέα αυτά στοιχεία να κάνουν το άθλημα πιο ελκυστικό για τους θεατές. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιδεικνύουμε το άθλημα υπό νέο πρίσμα στο φετινό Goseong Diamond Games», είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τσουνγκγουόν Τσούε.

«Η μορφή έχει εξελιχθεί τους τελευταίους δέκα μήνες και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τον φυσική και ψηφιακή πλευρά του αθλήματος. Έχουμε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία που το κάνουν ένα αγαπημένο άθλημα σε όλο τον κόσμο αλλά για πρώτη φορά εισάγαμε το στοιχείο του παιχνιδιού για να απευθυνθούμε σε ένα καινούργιο νεότερο κοινό».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά