fbpx

Βασιλικός, Ασκητής, Καρανικολής, Πιστικός, Χαλκίδης, Παπαδόπουλος στην αντίστροφη μέτρηση του Greek Fights Pro Amateur

Βασιλικός, Ασκητής, Καρανικολής, Πιστικός, Χαλκίδης, Παπαδόπουλος στην αντίστροφη μέτρηση του Greek Fights Pro Amateur

«Η συμμετοχή των κορυφαίων ερασιτεχνών στη διοργάνωση Greek Fights Pro Amateur θα είναι μια διαφήμιση του αθλήματος και θα προσφέρει ένα εξαιρετικό θέαμα. Μοναδικό κριτήριο επιλογής (πάντα) θα είναι η τεχνική αρτιότητα των πρωταθλητών που θα αγωνιστούν και όχι το πόσα εισιτήρια θα πουλήσουν η δεν ξέρω τι άλλο. Αυτό το αποδεικνύουμε καθώς θα υπάρχουν πολύ δυνατές συμμετοχές από την περιφέρεια και ειδικά από την Βόρειο Ελλάδα. Το ήθος και ο σεβασμός είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο αλλά στην περίπτωση αυτή έχουν δώσει όλοι τα διαπιστευτήρια τους και έχουν περάσει τις εξετάσεις τους»

Ήταν 14 Νοεμβρίου όταν είχαμε πάρει συνέντευξη από τον Παναγιώτη Σώζο, λίγο μετά από μία ακόμα πετυχημένη διοργάνωση Greek Fights, μαζί με τον Μάνο Βασιλείου και την ομάδα τους. Τότε μας είχε δηλώσει επί λέξει ότι αναφέρουμε ακριβώς στην πρώτη παράγραφο. Ενάμιση μήνα μετά επί λέξει ότι οραματίστηκε το πραγματοποιεί. Έχουν ήδη κλείσει τα ζευγάρια, 12 για το κυρίως μέρος και 4 για την έναρξη με επίλεκτους αθλητές από κορυφαίους συλλόγους της χώρας και παλιών πρωταθλητών, φορτωμένων τίτλους, που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα

Αθλητές του Πάρη Βασιλικού, Νίκου Ασκητή, Παναγιώτη Καρανικολή, Γρηγόρη Πιστικού, Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου αλλά και άλλων θα διαφημίσουν το άθλημα τους με τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Greek Fights Pro Amateur υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και WAKO με επίσημη διαιτησία και προστατευτικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο «The Core» στο Περιστέρι που θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά με 700 θέσεις για τους τυχερούς θεατές.

 H φωτογράφιση των αντιπάλων που θα αγωνιστούν στα Greek Fights PRO-AM θα πραγματοποιηθεί:

• Τετάρτη 28/12 K1 GYM Γκύζη, ώρα 18.00-20.00

• Πέμπτη 29/12 K1 GYM Γέρακας, ώρα 20.00-22.00

Την επόμενη ημέρα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται ένα-ένα τα ζευγάρια που θα πρωταγωνιστήσουν, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη αρχίσει!

Νέα διοργάνωση με διαφορετική φιλοσοφία αλλάζει τα δεδομένα, έχει κλείσει η ημερομηνία – Κικ Μπόξινγκ (apexsports.gr)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά