fbpx

Ειδική αθλητική αναγνώριση για το Σούμο από την ΓΓΑ (pic)

Ειδική αθλητική αναγνώριση για το Σούμο από την ΓΓΑ (pic)

Μεγάλη μέρα σήμερα για το ελληνικό Σούμο καθώς ήρθε η πολυπόθητη ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία με το δελτίο τύπου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα, 28/12/2022 η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χορήγησε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο, με αριθμό μητρώου ΓΓΑ ΧΦ43, για το άθλημα του ΣΟΥΜΟ, και την καθιστά πλέον τον μοναδικό επίσημο φορέα του αθλήματος στην χώρα μας.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το άθλημα του Σούμο στην Ελλάδα. Σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση τόσο για τα μέλη όσο και για ενδιαφερόμενα σωματεία σχετικά με την ομοσπονδία. Επίσης, εν σύντομο χρόνο θα ανακοινωθεί και το αγωνιστικό πρόγραμμα για το έτος 2023, καθώς και το πρόγραμμα διοργάνωσης σχολών προπονητών/διαιτητών.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sumohellas.gr

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο

Την ευγνωμοσύνη του για όλη τη στήριξη και βοήθεια που δέχθηκε, ώστε να έρθει και να καθιερωθεί στην Ελλάδα το Σούμο, θέλησε να εκφράσει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ήταν το όνειρό του να αναγνωριστεί από την ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) το Σούμο, ενώ υπόσχεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία του αθλήματος θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, ώστε να γίνει πρότυπο και να χαρίσει στη χώρα πολλές νίκες και μεγάλες συγκινήσεις.

Τέλος, καλεί άπαντες να γίνουν μέλη στην προσπάθεια αυτή, με τον πρώτο λόγο να τον έχουν τα σωματεία.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Παπαδόπουλου:

«Λίγο πριν φύγει το 2022 πραγματοποιήθηκε ένα μου όνειρο. Κατάφερα όχι μόνο να φέρω ένα άθλημα στην χώρα μας το οποίο δεν υπήρχε αλλά και να αναγνωριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μας αλλά και όσους μας χλεύασαν και προσπάθησαν να μας εμποδίσουν με ψέματα και δολοπλοκίες. Γιατί μας έκαναν να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά.

Το ψέμα βλέπετε έχει κοντά πόδια όπως λέει και ο λαός μας. Υπόσχομαι να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο να γίνει μια Ομοσπονδία πρότυπο όπου θα μας χαρίσει πολλές νίκες χαρές και μεγάλες συγκινήσεις.

Επίσης σας καλούμε να γίνεται μέλη σε αυτήν μας την προσπάθεια όπου για εμάς τον πρώτο λόγο τον έχουν τα σωματεία μας. Σας ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές σε όλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά