fbpx

Παγκόσμιο: Στην Αρμενία η διοργάνωση του 2023

Παγκόσμιο: Στην Αρμενία η διοργάνωση του 2023

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σάμπο του 2023 θα διεξαχθεί στην Αρμενία όπως αποφάσισε η διεθνής ομοσπονδία μετά την κίνηση της Αιγύπτου να αποσύρει το ενδιαφέρον της.

 Όπως ανακοίνωσε η FIAS στο καλεντάρι της για το 2023, το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γιερεβάν, το διάστημα 10 με 12 Νοεμβρίου του 2023. Η διεθνής ομοσπονδία δήλωσε εντυπωσιασμένη από τη φιλοξενία των Αρμενίων στο φετινό παγκόσμιο νέων, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάληψη της διοργάνωσης της μεγάλης κατηγορίας.

 Το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς σάμπο θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου του 2023 στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ το άθλημα περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα για το World Combat Games στην Σαουδική Αραβία τον Οκτώβριο και το ασιατικό κλειστό Martial Arts Games στην Ταϊλάνδη στα τέλη Νοεμβρίου.

 Η σεζόν του 2023 ανοίγει με το πρωτάθλημα μπιτς σάμπο Ασίας και Ωκεανίας στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν και θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μαζί με εκείνο των νέων, στο Ισραήλ στις 19 με 23 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά