fbpx

Σεστακόφ: “Το 2023 οι πόρτες των διοργανώσεων πολλαπλών σπορ θα ανοίξουν πάλι για το σάμπο”

Σεστακόφ: “Το 2023 οι πόρτες των διοργανώσεων πολλαπλών σπορ θα ανοίξουν πάλι για το σάμπο”

Με πνεύμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για όσα αναμένονται ήταν εμποτισμένο το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βασίλι Σεστακόφ. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS) στάθηκε στο γεγονός πως το σπορ αναμένεται να έχει παρουσία σε σημαντικές μεγάλες διοργανώσεις πολλαπλών αθλημάτων το 2023, ενώ τόνισε και την ιδιαίτερη αξία που θα έχουν τα φετινά 85α γενέθλια του σάμπο.

“Στη νέα χρονιά, το 2023, οι πόρτες των διοργανώσεων πολλαπλών σπορ θα ανοίξουν ξανά για το άθλημά μας. Έτσι, το σάμπο θα βρίσκεται στο πρόγραμμα των Παγκόσμιων Αγώνων Πολεμικών Τεχνών που θα διεξαχθούν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Οι παλαιστές θα λάβουν μέρος και στους Ασιατικούς Αγώνες Πολεμικών Τεχνών, όπως και στους Κλειστούς Αγώνες (Indoor Games), που θα γίνουν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ολόκληρη η χρονιά που έρχεται θα χαρακτηριστεί από τον εορτασμό των 85 ετών από τη γέννηση του σάμπο, οπότε θα έχουμε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, με διαγωνισμούς, κουίζ και επιδείξεις. Θα σας καλέσουμε όλους για να συμμετάσχετε.

Για τη νέα χρονιά θέλω να σας ευχηθώ θετική ενέργεια και αισιοδοξίας, με ζωντάνια και έμπνευση, αλλά και αγάπη με δημιουργικότητα, όπως και σταθερότητα και αξιοπιστία σε ό,τι κάνετε. Εύχομαι τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να θέσετε νέους στόχους”, ανέφερε στο μήνυμά του ο Σεστακόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά