fbpx

Αυγενάκης για Τόπαλο: «Ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν και οι κανόνες να τηρούνται με ευλάβεια παντού» (vid)

Αυγενάκης για Τόπαλο: «Ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν και οι κανόνες να τηρούνται με ευλάβεια παντού» (vid)

Το “ύστατο χαίρε” στον αδικοχαμένο 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλο, απηύθυναν η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και εν γένει ο κόσμος του ελληνικού αθλητισμού.

Στην κηδεία του αδικοχαμένου αθλητή, παρευρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είπε τα εξής: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το χαμό του νεαρού πυγμάχου, του καλού φίλου και παιδιού. Έφυγε ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά πάνω από όλα ένας μοναδικός χαρακτήρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες “έφυγε” ερευνώνται και η πολιτεία και τα όργανά της κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Σήμερα αποχαιρετούμε ένα νεαρό παλικάρι και ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν από την περίπτωση του Βασίλη και οι κανόνες να τηρούνται με ευλάβεια παντού, σε όλους τους χώρους και σε όλα τα αθλήματα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Υπ. Τόπαλου – Λ. Αυγενάκης: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες “έφυγε” ο Βασίλης ερευνώνται»”,”description”:”Αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 16χρονου πυγμάχου μετά την ιατροδικαστική.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wMS8wNS8xMy80NV8xN182M2I2ZDQ2ZDkxNWQzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M37S”,”uploadDate”:”2023-01-05T13:45:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpkaq3gl8hfd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά