fbpx

Δηλώσεις Χρήστου Σταϊκούρα για την Ε.Ο. Διελκυστίνδας

Δηλώσεις Χρήστου Σταϊκούρα για την Ε.Ο. Διελκυστίνδας

Πριν από λίγο, με δηλώσεις του που έγιναν σε συνάντηση με το Δ.Σ και εκπροσώπους της ΕΟΔ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λαμίας, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Κούτρα και πλήθος προπονητών, αθλητών και επισήμων τόνισε:

Βαγγέλης Κούτρας και Χρήστος Σταΐκούρας

“Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδας, με έδρα τη Λαμία! Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και συστηματικής συνεργασίας προσώπων, φορέων και πολιτείας, την τελευταία τετραετία. Είναι ευκαιρία για τον αθλητισμό, για τη Φθιώτιδα, για τη Λαμία, να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας της ομοσπονδίας και να καταφέρουμε να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε αγώνες πανελλαδικής, πανευρωπαϊκής, παγκόσμιας εμβέλειας.

Ως Κυβέρνηση, πιστεύουμε και επενδύουμε στη δύναμη του αθλητισμού. Αθλητισμό τον οποίο σημαντικά χρηματοδοτούμε την τελευταία τετραετία. Για τη βελτίωση της υγείας, την ευζωία, την καλύτερη ποιότητα ζωής, τον σωστό προσανατολισμό των νέων παιδιών. Για τη δύναμη του αθλητισμού, ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας.”

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και ο Υπουργός ενημερώθηκε επίσημα, αν και ήταν ήδη γνώστης, για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της πρόσφατα αναγνωρισμένης ομοσπονδίας από την ΓΓΑ

Ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, βουλευτής Φθιώτιδος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά