fbpx

Ο Πάμπος Γεωργούδης κάνει το μπαμ με το Μιχάλη Ζαμπίδη!!

Ο Πάμπος Γεωργούδης κάνει το μπαμ με το Μιχάλη Ζαμπίδη!!

Καλεσμένος για άλλη μια φορά του γνωστού δασκάλου στην Κύπρο, Πάμπου Γεωργούδη, θα βρεθεί ο Παγκόσμιος Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο 18 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Κικ Μπόξινγκ θα βρίσκεται στη Μεγαλόνησο το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου για ένα μεγάλο σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο UCLAN στη Λάρνακα, που θα είναι και ο ακαδημαϊκός υποστηρικτής του σεμιναρίου.

Σκοπός του σεμιναρίου, όπως μας πληροφορεί κι ο διοργανωτής Πάμπος Γεωργούδης, είναι “Να αφυπνίσουμε τη νεολαία, τους γονείς και την πολιτεία ότι μέσω του αθλητισμού μπορούμε να κόψουμε τα κεφάλια της Λερναίας ‘Υδρας. Λέμε ΟΧΙ στα ναρκωτικά, στο bullying καιτηβία κάθε μορφής”, ενώ απευθύνει και κάλεσμα σε όλους “Ελάτε να γνωρίσετε τον Μιχάλη Ζαμπίδη, να συνομιλήσετε, να προπονηθείτε και να φωτογραφηθείτε μαζί του”.

Το σεμινάριο αρχίζει στις 15:00 κι είναι διάρκειας 3 ωρών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο, καλεσμένος του Πάμπου Γεωργούδη και τότε, τον Ιανουάριο του 2015, όπου (ξανά και τότε στο Πανεπιστήμιο UCLAN) είχε μιλήσει για την μεθοδολογία επίτευξης στόχων, τη συναισθηματική διαχείριση, τους τρόπους εκγύμνασης και διατροφής για αθλητές και αθλούμενους.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το παλαιότερο σεμινάριο του Μιχάλη Ζαμπίδη κι ας μας επιτραπεί η “αυθαιρεσία” αλλά τη διαλέξαμε γιατί έτσι τον μάθαμε κι έτσι τον προτιμάμε!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά