fbpx

Greek Fights Pro-AM δύο ζευγάρια ακόμα για τα pre game στις 21 Ιανουαρίου

Greek Fights Pro-AM δύο ζευγάρια ακόμα για τα pre game στις 21 Ιανουαρίου

Στους αγώνες του Greek Fights Pro Amateur ακοινώθηκαν σήμερα άλλα δύο ζευγάρια γυναικών-νεανίδων και αναμένεται ακόμα ένα για ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και WAKO με επίσημη διαιτησία και προστατευτικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο «The Core» στο Περιστέρι που θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά με 700 θέσεις για τους τυχερούς θεατές.

Μπαϊρακτάρη Λυδία (Σ.Μ.Α.Κ. Κορινθίας) με προπονητή τον Τασσόπουλο Χρήστο και διακρίσεις την 2η Θέση στο Πανελλήνιο ΠΟΚ στην Β’ κατηγορία, είναι 16 ετών και θα αντιμετωπίσει την:

Κωσταντοπούλου Ελένη (Kostantopoulos Team) με Προπονητή τον Κωσταντόπουλο Αλέκο και διακρίσεις την 1η Θέση στο Πανελλήνιο ΠΟΚ Β’ κατηγορίας, είναι 15 ετών

Ο αγώνας είναι στο στυλ των Low Kicks και στα -50κ.

Χατζημενίκου Γενοβέφα (K1 Gym) με Προπονητή τον Βασιλείου Μάνο, είναι Αθλήτρια Β’ κατηγορίας ΠΟΚ στα 56κ., είναι 28 ετών και θα αντιμετωπίσει την:

Λαζαρίδου Αρετή (Α.Σ. Διαγόρας) με Προπονητή τον Ασκητή Νίκο, με διακρίσεις τη 2η Θέση Πανελλήνιο ΠΟΚ Β’ κατηγορίας, είναι 20 ετών, είναι 54κ.

Ο αγώνας είναι στο στυλ των Low Kicks και στα -56κ.

Σημειώστε ότι η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε. Είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: 1. στις σχολές των αθλητών που συμμετέχουν, 2. με αίτημα σας στο [email protected] ,3. στην είσοδο του γυμναστηρίου “The Core” την ημέρα της διοργάνωσης

Τα πρώτα ζευγάρια για Greek Fights-Pro Amateur στις 21 Ιανουαρίου – Κικ Μπόξινγκ (apexsports.gr)

Βασιλικός, Ασκητής, Καρανικολής, Πιστικός, Χαλκίδης, Παπαδόπουλος στην αντίστροφη μέτρηση του Greek Fights Pro Amateur – Κικ Μπόξινγκ (apexsports.gr)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά