fbpx

Ντέιβις: “Ο Χέκτορ Γκαρσία είναι απειλή για όλα όσα θέλω να πετύχω”

Ντέιβις: “Ο Χέκτορ Γκαρσία είναι απειλή για όλα όσα θέλω να πετύχω”

Απολύτως προσηλωμένος στον αγώνα που θα δώσει το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον Χέκτορ Γκαρσία εμφανίστηκε ο Τζερβόντα Ντέιβις. Ο κάτοχος της ζώνης WBA (Regular) στην κατηγορία των ελαφρών βαρών (-61.2κ.) θα θέσει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση και παράλληλα το αήττητό του, καθώς θα μπει στο ματς με ρεκόρ 27-0-0 (με 25 νοκ άουτ).

Στόχος του Ντέιβις είναι να πάρει τη νίκη σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται από τους πάντες ως το μεγάλο φαβορί, στρέφονται στη συνέχεια το βλέμμα του στον… άλλον Γκαρσία, τον Ράιαν Γκαρσία, με τον οποίο θα αναμετρηθεί τον Απρίλιο.

“Γνωρίζω πως ο Χέκτορ Γκαρσία έρχεται να δώσει μάχη και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους θεατές αυτό που θέλουν να δουν. Ο Γκαρσία έκανε όσα έπρεπε προκειμένου να κερδίσει την ευκαιρία για αυτόν τον αγώνα. Νίκησε έναν κορυφαίο διεκδικητή και πήρε τη ζώνη (WBA Super φτερού). Ήταν η τέλεια χρονική συγκυρία να πάρει αυτή την ευκαιρία. Έχει κερδίσει άξια τα παράσημά του.

Κεντρικό αντικείμενο στο οποίο επικεντρωνόμαστε είναι ο Χέκτορ Γκαρσία. Ξέρουμε πως είναι απειλή για όλα όσα θέλω να πετύχω. Ο στόχος είναι να κάνω μία σπουδαία εμφάνιση και τίποτα λιγότερο”, ανέφερε ο Ντέιβις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά