fbpx

Γιδάκος-Καράτε: «Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, από τη μέρα που χρησιμοποιούν το πρόσωπό μου τα κανάλια»

Γιδάκος-Καράτε: «Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, από τη μέρα που χρησιμοποιούν το πρόσωπό μου τα κανάλια»

Ο Νίκος Γιδάκος, πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής καράτε, μίλησε μέσω του Gazzetta, για το μαρτύριο που ζει ο ίδιος από τη μέρα που του πρόσωπό του σχετίστηκε από αρκετά κανάλια με εκείνον που έχει το σύλλογο, όπου μέσα σε αυτόν έχασε τη ζωή του ο Βασίλης Τόπαλος.

Μάλιστα, πριν κάποιες ημέρες η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, ήθελε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσα αναφέρονται, για τη σχολή του Νίκου Γιδάκου και το θάνατο του 16χρονου αθλητή, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία μεταξύ των δύο γυμναστηρίων.

Ο Γιδάκος, ξεκαθάρισε στο Gazzetta τα εξής: «Κατ’ αρχάς αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να στέλνεις το παιδί σου να αθληθεί και να μη γυρίζει ποτέ σπίτι του. Μιλάμε για ένα αγόρι 16 ετών. Το πόσο καλός αθλητής ήταν δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς και στην οικογένειά του και να δύναμη ώστε να βρουν το κουράγιο και να αντέξουν σ’ αυτήν την τρομερή τραγωδία που τους βρήκε.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το δικό μου θέμα, ως αθλητής, δάσκαλος αλλά κυρίως ως πατέρας μια κόρης 1,5 έτους, θέλω να πω σε όλους ότι από τότε που κυκλοφορεί το πρόσωπό μου σε όλα τα μεγάλα κανάλια, ζω μια κόλαση. Στην προκειμένη πρόκειται για μια συγγένεια αλλά δεν είμαι εγώ ο εμπλεκόμενος, για να ξεκαθαρίσει το θέμα μία και καλή. Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν θέμα.

Με σταματούν άνθρωποι που με ξέρουν στο δρόμο και με ρωτάνε “τι είναι αυτό που σου συνέβη;”. Είναι τρομερό να νομίζει όλος ο κόσμος ότι συμμετέχεις με έμμεσο ή άμεσο τρόπο σε κάτι τόσο φρικτό. Το μπέρδεμα έχει προκύψει λόγω του ονόματος και του επιθέτου, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι στην Ελλάδα και στον κόσμο που να είναι συνωνόματοι και συνεπίθετοι;

Ξέρετε τι είναι να παίζει το πρόσωπό σου σε όλα σχεδόν τα κανάλια και να λένε ότι κάποιος έχασε τη ζωή του μέσα στο σύλλογό σου; Πραγματικά, απίστευτο. Όλοι εκείνοι που δεν φρόντισαν να διασταυρώσουν το ποιον εκθέτουν τόσο αβίαστα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος μου έχει πάρει εντολή να πράξει τα δέοντα. Δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο».

https://karate.apexsports.gr/2023/01/07/elok-h-scholi-tou-gidakou-den-echei-tin-paramikri-schesi-me-to-thanato-tou-topalou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά