fbpx

Ο ιδρυτής του DRCS στην οικογένεια των εκπαιδευτών της ASP στο Λας Βέγκας (vid & pics)

Ο ιδρυτής του DRCS στην οικογένεια των εκπαιδευτών της ASP στο Λας Βέγκας (vid & pics)

Το ASP Trainer Certification (ATC) διεξήχθη στις 5-9 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Αυτή η ετήσια εκδήλωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύνθετα εγχειρήματά της ASP, που απαιτεί έναν ολόκληρο χρόνο σχεδιασμού, έργων και εργασιών που αφορούν σχεδόν όλους στην εταιρεία και είναι μια τεράστια επένδυση. Αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνει η ASP, καθώς καθορίζει ποιος θα διεξάγει τα παγκόσμια προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών (AIC) – τα οποία επηρεάζουν άμεσα τις δεξιότητες και την ασφάλεια των Στελεχών Υπηρεσιών Ασφαλείας – και την ποιότητα αυτών των προγραμμάτων.

Υπήρχαν 45 εκπαιδευτές που επέστρεψαν και 13 νέοι υποψήφιοι που εκπροσωπούσαν 15 διαφορετικές χώρες. Οι συμμετέχοντες, πολλοί από τους οποίους έχουν περάσει από πολλά ATC, λένε ότι αυτή ήταν η καλύτερη εκδήλωση με την υψηλότερη ενέργεια που έγινε ποτέ.

Αυτή ήταν επίσης η πρώτη φορά που τα περισσότερα από τα διευθυντικά στελέχη της ASP μπόρεσαν να παρευρεθούν και να υποστηρίξουν το ATC από την αρχή μέχρι το τέλος, και τους άρεσε η εμπειρία. Οι Εκπαιδευτές και οι Υποψήφιοι εκτίμησαν την ενθουσιώδη υποστήριξή τους. Να τι είπαν ορισμένοι από τους Διευθυντές Πωλήσεων της ASP :

«Παρατηρώντας το ταξίδι που κάνουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτές καθώς προχωρούν στην έντονη τετραήμερη διαδικασία πιστοποίησης, μαζί με τις προσπάθειες καθοδήγησης των υφιστάμενων Εκπαιδευτών, μου έδωσε μια νέα κατανόηση και εκτίμηση για την ικανότητα και το επίπεδο προσωπικής θυσίας που απαιτείται για να γίνει κάποιος μέλος της οικογένειας των ASP Trainers με τους οποίους συνεργάζομαι στα AIC καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.» – Nathan Campbell, Midwestern ΗΠΑ

YouTube video

«Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες καταβάλλουν αξιοσημείωτες προσπάθειες για να εξασφαλίσουν ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν. Ενώ δεν υπήρξε ποτέ ATC με το 100% των υποψηφίων να αποφοιτούν, οι δεσμοί της εμπειρίας τους συνδέουν με έναν τρόπο που όλοι λένε ότι είναι μοναδικός στον κόσμο των Υπηρεσιών Επιβολής Νόμου. Αρκετοί μου σχολίασαν ότι η πληρότητα και η ένταση της εκπαίδευσης ASP είναι «επόμενο επίπεδο» και ότι ζει πραγματικά με την εστίαση της ασφάλειας των στελεχών Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το ATC μου ενίσχυσε ότι η προστασία αυτών που προστατεύουν δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, είναι πραγματικά ένας τρόπος ζωής.» – John Brownlee, Κυβέρνηση/Στρατός

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και ASP Trainer Daryell Harmon πρόσθεσε: «Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα Ανώτερων Εκπαιδευτών που αφιερώνουν ώρες και ώρες στην προετοιμασία της εκπαίδευσης που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του 5ήμερου προγράμματος Ανώτερων Εκπαιδευτών ASP. Αυτή η προετοιμασία και η αφοσίωση οδήγησαν την εκπαίδευση μας και την ανέβασαν στο υψηλότερο επίπεδό της. Οι εκπαιδευτές μας που επέστρεψαν ήρθαν με φωτιά και πάθος όπως ποτέ άλλοτε για να περάσουν στην επόμενη γενιά ASP Trainers και να παρουσιάσουν τα πρότυπα στα οποία κάθε νέος Εκπαιδευτής πρέπει να ανέβει. Ήταν εμπνευσμένο να παρακολουθούμε τη μεταμόρφωση του προπονητικού μας προγράμματος στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την πρόοδο της εκπαίδευσης μας, καθώς έχουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον. Όπως πάντα, η ASP πρωτοπορεί όσον αφορά την εκπαίδευση Law Enforcement Use of Force».

Από την αρχική ομάδα των 13 υποψηφίων, οι εννέα ολοκλήρωσαν το δύσκολο τετραήμερο πρόγραμμα σπουδών και πιστοποιήθηκαν ως νέοι ASP Trainers. Συγχαίρουμε τους Oscar Castellano Sansuan, Rene Cortina, Carson Hennessy, Fredrick Lathan, Jacob Reynolds, Siim Sibrits, Anders Sodermann, Ευθύμης Τουρτίδης και Kristi Wuensche και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ASP Worldwide Training.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά