fbpx

Scorpion Prive Boxing: Ο Θοδωρής Ριτζάκης απέναντι στον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο

Scorpion Prive Boxing: Ο Θοδωρής Ριτζάκης απέναντι στον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο

To πρώτο ζευγάρι του Scorpion Prive Boxing, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, είναι πλέον επίσημο κι αποτελεί μια “τιτανομαχία”.

Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι ο Γιώργος Σαριδάκης, ο εμπνευστής της διοργάνωσης, ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό. Έτσι μετά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη που ανακοινώθηκε πρώτος, οι Θοδωρής Ριτζάκης και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος θα μοιραστούν το ρινγκ, σε αγώνα που αναμένεται με ανυπομονησία από τους φιλάθλους.

Οι Ριτζάκης και Πετρόπουλος συγκαταλέγονται στους κορυφαίους πυγμάχους της χώρας, με εμπειρία τεράστια στην ερασιτεχνική πυγμαχία και πλέον και στο επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ριτζάκης θέλει να αγωνίζεται με τους καλύτερους, ο Πετρόπουλος με την τεράστια εμπειρία και μετά την επάνοδό του στα ρινγκ δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ και φαντάζει ιδανικός αντίπαλος.

Ο Πετρόπουλος έρχεται μετά την νίκη του με νοκ άουτ επί του Ιβάν Ιβάνοβ (πάλι σε Scorpion, τον περασμένο Οκτώβριο) κι ο Ριτζάκης από 5 σκληρούς αγώνες στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας που του χάρισαν την πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά