fbpx

Η Μάρκου του Κακουμπάβα απέναντι στη Ταμπάκου του Δελή

Η Μάρκου του Κακουμπάβα απέναντι στη Ταμπάκου του Δελή

Η έμπειρη Παναγιώτα Μάρκου προστέθηκε την τελευταία στιγμή στην κάρτα αντικαθιστώντας την Γουλά ως αντίπαλος της Ταμπάκου. Όλα πλέον είναι έτοιμα για τη διοργάνωση των Greek Fights Pro-Am που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο “The Core” στο Περιστέρι. Νωρίτερα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών. Η κάρτα λοιπόν στον συγκεκριμένο αγώνα διαμορφώνεται ως εξης:

Παναγιώτα Μάρκου – (Μονομάχοι Χαλκίδας) με Προπονητή τον Κακουμπάβα Μελέτη και με διακρίσεις 6 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κατηγορία των Low Kicks στα -58κ., είναι 29 ετών VS Ταμπάκου Νοέλια (Combat Team Tripolis) με Προπονητή τον Δελή Βασίλη και με διακρίσεις την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΟΚ K1 -55κ., είναι 20 ετών, και θα βρεθούν αντίπαλοι σε αγώνα στο στυλ των K1 roules στα -60κ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: 1. στις σχολές των αθλητών που συμμετέχουν, 2. με αίτημα σας στο [email protected] ,3. στην είσοδο του γυμναστηρίου “The Core” την ημέρα της διοργάνωσης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά