fbpx

Προετοιμασία στο Καζακστάν για τον Τεντί Ρινέρ

Προετοιμασία στο Καζακστάν για τον Τεντί Ρινέρ

Κάτοχος τριών χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, ο Γάλλος Τεντί Ρινέρ βρίσκεται στο Καζακστάν για ένα προπονητικό καμπ με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Ο Ρινέρ που είναι επίσης και 10 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τραυματίστηκε στον αστράγαλο την περασμένη χρονιά παίρνοντας την απόφαση να μην πάρει μέρος στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο ίδιος επέστρεψε στις προπονήσεις στα τέλη του 2022 δίνοντας το παρών στην Ιαπωνία και πλέον βρίσκεται στο Καζακστάν.

 Η εθνική ομοσπονδία της χώρας ήταν αυτή που προσκάλεσε τον τζουντόκα ο οποίος αποχωρεί σήμερα από την περιοχή. «Γαλλία και Καζακστάν συνεργάζονται στενά στο πεδίο των πολεμικών τεχνών», αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής πρεσβείας στο Καζακστάν. «Από το 2017 ο Γάλλος Ταρέκ Αμπντεσελέμ προπονεί την εθνική ομάδα καράτε του Καζακστάν που πήρε 2 χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τον Νταρχάν Ασαντίλοφ και την Σοφία Μπερούλτσεβα».

 Από την περασμένη χρονιά ο Γάλλος Στεφάν Τρενό, πρώην διευθυντής της γαλλικής ομοσπονδίας τζούντο, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας τζούντο του Καζακστάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά