fbpx

GreekFights ProAm: Τα αποτελέσματα (pics)

GreekFights ProAm: Τα αποτελέσματα (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Greek Fights Pro Amateur χθες το βράδυ στο κατάμεστο «The Core» στο Περιστέρι, το οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη διοργάνωση.

Αθλητές του Πάρη Βασιλικού, των Παναγιώτη Σώζου και Μάνου Βασιλείου,  του Νίκου Ασκητή, του Γρηγόρη Πιστικού, των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου, του Σταύρου Χατζή, του Νίκου Κρητικού και πολλών άλλων διαφήμισαν το άθλημα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Greek Fights Pro Amateur, αγώνες υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και WAKO με επίσημη διαιτησία και προστατευτικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία.

Το όραμα των διοργανωτών πήρε σάρκα και οστά, με τον καλύτερο τρόπο, με άψογα ματσαρίσματα, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές κι αθλήτριες να αγωνιστούν με απόλυτη ασφάλεια χτίζοντας σιγά σιγά την καριέρα τους για να μεταβούν στο μέλλον, εάν επιθυμούν, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ομάδα των διαιτητών ήταν, όπως αναμενόταν άλλωστε, στο ύψος της. Τηρώντας πιστά τους κανονισμούς της WAKO, δεν υπήρξε ίχνος αμφισβήτησης σε απόφαση ή αποτέλεσμα. Παρουσιαστής της βραδιάς ο πολύ έμπειρος Ηλίας Μαστρανδρέας, την ιατρική επίβλεψη ο γιατρός Δημήτρης Μπακιρτζής.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και η βράβευση, δια χειρός Παναγιώτη Σώζου, του Χρυσού Έλληνα, Πάρη Βασιλικού, για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα, μια βράβευση που προλόγισε ο Βίκτωρας Ρέντης.

Αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι ανεξαρτήτου αποτελέσματος βγήκαν όλοι κερδισμένοι. Στα αποτελέσματα της βραδιάς (με νικητή τον πρώτο αθλητή) είχαμε:

Pre games

Σπανούδης Στέφανος (Μέγας Αλέξανδρος Μεγάρων) – Κατσάρας Νικόλας (Κ-1 Gym) με ΤΚΟ στον 1ο γύρο

Μυτικίδης Ιωάννης (ΑΣ Αγωγή Καλλιθέας) – Καλαμπόγιας Νίκος (West Warriors) με ομόφωνη απόφαση

Χατζημενίκου Γενοβέφα (Κ-1 Gym) – Λαζαρίδη Αρετή (ΑΟ Διαγόρας) με ομόφωνη απόφαση

Καλούρης Μιχάλης (ΟΣΦΠ) – Βελλινιάτης Θοδωρής (Πρωτέας Ραφήνας) με ομόφωνη απόφαση

Μουράτσι Έλσι (Κ-1 Gym) – Εζελνταουί  Άλυ Φάρες (Team Wolf), με πλειοψηφική απόφαση, καθώς ο Φάρες πήρε τον 1ο γύρο αλλά ο Μουράτσι κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και να κερδίσει τους άλλους 2.

Main Event

Ταμπάκου Νοέλια (Combat Team Tripolis) – Μάρκου Παναγιώτα (Μονομάχοι Χαλκίδας) με ομόφωνη απόφαση

Χαριτάκης Κωσταντίνος (Α.Σ Μαχητές Καβάλας) – Γκιωνάκης Παναγιώτης (West Warriors) με ομόφωνη απόφαση, ενώ ο Χαριτάκης κέρδισε κι ένα μέτρημα στον 2ο γύρο

Αζίζι Ελισαβέτα (Α.Σ. οι Μονομάχοι) – Σαμλάν Μιράννα (Α.Σ. Διαγόρας) με εγκατάλειψη στον 1ο γύρο

Χατζηβασιλείου Γρηγόρης (Α.Σ. Άλκιμος) – Ρόζος Μιχάλης (Α.Σ. Νέας Ιωνίας – Mr. K.O.) με πλειοψηφική απόφαση

Τσίγα Αλεξία (West Warriors) – Τσολακίδου Σοφία (Panthers Sports Academy) με πλειοψηφική απόφαση

Παπαδόπουλος Σπύρος (West Warriors) – Μάρος Γιώργος (K1 Gym) με πλειοψηφική απόφαση

Πιστικός Νικόλας (Μαχητές Βέροιας) – Μυτιληναίος Κωνσταντίνος (A.S. Coriolanos) με ομόφωνη απόφαση

Λάνη Αλέξανδρος (K1 Gym) – Λαζαρίδης Αλέξανδρος (BG Academy) με ομόφωνη απόφαση, σε έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα με καταιγιστικό ρυθμό

Ελευθερίου Παναγιώτης (BG Academy) – Μέντης Αναστάσιος (Kritikos Camp) με ομόφωνη απόφαση σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/01/25/oudeteri-gonia-podcast-me-ton-viktora-renti/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά