fbpx

Greek Fights Pro Am ο επίλογος από τους διοργανωτές

Greek Fights Pro Am ο επίλογος από τους διοργανωτές

Η διοργάνωση Greek Fights Pro Am ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς καθώς εξελίχθηκε σε μια γιορτή του αθλητισμού. Η ομάδα των διοργανωτών με επικεφαλής τους Π. Σώζο και Μ. Βασιλείου με ανακοίνωση τους έγραψαν τον επίλογο, με ευχαριστίες στους συντελεστές

“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση των πρωταθλητών Greek Fights Pro Am, χθες (σημ. Σάββατο) στο The Core στο Περιστέρι. Μια διοργάνωση στημένη με κάθε λεπτομέρεια πρώτα για την ασφάλεια και έπειτα για την μέγιστη απόδοση των αθλητών οι οποίοι και ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης. Όλοι οι αθλητές και προπονητές έδειξαν αγωνιστικότητα και ήθος και κατάφεραν να προβάλουν το kick boxing με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγωνίστηκαν ξεπερνώντας τα όρια τους και πρόσφεραν απίστευτο θέαμα. Η άψογη διαιτησία και ο προστατευτικός εξοπλισμός συνετέλεσαν και δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός. Ως διοργάνωση μόνο χαρούμενοι και υπερήφανοι είμαστε και σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη ημερομηνία για την συνέχεια των Greek Fights Pro Am. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την Ομοσπονδία μας ΠΟΚ που πάντα μας στηρίζει και είναι δίπλα μας, τον επικεφαλής της διαιτησίας Θεοδωρακάκο Θοδωρή και όλο το σώμα διαιτητών, όλους τους προπονητές και αθλητές, τον επίσημο Ιατρό της ομοσπονδίας Μπακιρτζή Δημήτρη, τον Ρέντη Βίκτωρ και το Apexsports.gr για την πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη, τις εταιρίες αθλητικών ειδών Force1 και Seven Hellas, τον κ. Μαστρανδρέα Ηλία για την παρουσίαση, την εταιρεία Challenger Customwear για τα ρούχα διαιτητών και προσωπικού, τον κ. Καπετανάκη Θοδωρή για την παραχώρηση του υπέροχου χώρου, τον κ. Ανθόπουλο Σωτήρη της Audio Lab για την εξαιρετική κάλυψη σε εικόνα και ήχο, την Γιαννάτου Χριστίνα για την γραφιστική επιμέλεια, όλο το προσωπικό της διοργάνωσης και φυσικά τους φίλους και χορηγούς μας που ακολουθούν και συνεισφέρουν πάντα στην προσπάθεια μας.”

GreekFights ProAm: Τα αποτελέσματα (pics) – Κικ Μπόξινγκ (apexsports.gr)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά