fbpx

2ο Open Φλόγα Wushu Championship

2ο Open Φλόγα Wushu Championship

Το 2ο ενταξιακό Open Φλόγα Wushu Championship άνοιξε την αυλαία των πρωταθλημάτων του 2023 την ημέρα της κινεζικής Πρωτοχρονιάς στη χρονιά του Λαγού.

Η διοργανωτική ομάδα σε ανακοίνωση της τόνισε: “Παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που προέκυψαν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μας για την κατανόηση και την άψογη συνεργασία τους. Όπως πάντα στο πρωτάθλημα μας, έτσι και φέτος διαγωνίστηκαν και αθλητές/τριες από την Parawushu Greece σε ανάλογες κατηγορίες ενταξιακά.”

Ακολουθούν με σειρά συμμετοχής αθλητών οι προπονητές με τους συλλόγους τους:

Χρήστος Παπαχρήστος με τον σύλλογο Αετός Γαλατσίου, Θεόδωρος Λαμπάδας με τον σύλλογο Choy Lee Fut Ναυπλίου, Δημήτριος Σαμοΐλης με τον σύλλογο Αετός Πεύκης, Κώστας Γεωργίου με τον σύλλογο Α.Σ. Ατραπός, Χρήστος Δαμάσκος με τον σύλλογο Κουνγκ Φου Βριλήσσια, Δημήτρης Μαντάς με τον σύλλογο Α.Σ. Ανάτασις, Δημήτρης Δούκας με τον σύλλογο Α.Σ. Κεραμικός, Άννα Κοκκινάκη με τον σύλλογο, Choy Lee Fut Άργους, Ιωάννα Τουμπακάρη με τον σύλλογο, Α.Σ. Εσωτερική Γροθιά, Δημήτρης Παναγιωτάκης με τον σύλλογο Παραδοσιακών Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, Παναγιώτης Δερβέντης με τον σύλλογο Γ.Σ. Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων, Κώστας Μούκας με τον σύλλογο Α.Σ. Ακαδημία Πλάτωνος, Χρήστος Παναγόπουλος με τον σύλλογο Πηγή Νεαρού Δάσους Κορίνθου, Μάχη Κουντουρή με τον σύλλογο Πηγή Νεαρού Δάσους Δάφνης, Τίνα Τσαμουταλίδη με τον σύλλογο Shaolin Kung Παιανίας, Κυριάκος Ελευθερίου με τον σύλλογο Tao Club, Αντρέας Τζελεπής με τον σύλλογο Πηγή Νεαρού Δάσους Νέου Ηρακλείου, Σταμάτης Παούρης με τον σύλλογο 12 Πύλες, Ευάγγελος Κάβουρας με τον σύλλογο 3 Θησαυροί, Βασίλης Παπαχαραλάμπους με τον σύλλογο Γ.Σ. Ο Προμηθέας Νικαίας, Δώρα Τζίμα με τον σύλλογο Α.Σ Γουσού Κουνγκ Φου Εξαρχείων, Γρηγόρης Βασιλάκης με τον σύλλογο Α.Σ. Κερατσινίου για την διάδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Νικόλαο Μακρή γιο του αείμνηστου Παναγιώτη Μακρή τιμώντας έτσι την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα αλλά και την ομοσπονδία του Γου Σου Κουνγκ Φου.

https://koung-fu.apexsports.gr/2022/12/28/2o-open-floga-inclusive-wushu-championship/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά