fbpx

Χερν: “Προετοιμαστείτε για την επιστροφή του Άντονι Τζόσουα την 1η Απριλίου”

Χερν: “Προετοιμαστείτε για την επιστροφή του Άντονι Τζόσουα την 1η Απριλίου”

Ιδιαίτερα… εκρηκτικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά σε δηλώσεις του ο Έντι Χερν, μόνο που σε αυτή την περίπτωση γνωστοποίησε και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πως ο Άντονι Τζόσουα αναμένεται να επανεμφανιστεί την 1η Απριλίου και μάλιστα με στόχο να ξεκινήσει μία νέα πορεία προς την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στα βαρέα βάρη.

Ο πάντοτε πληθωρικός στο λεξιλόγιό του Χερν, promoter της Matchroom, ουσιαστικά ανακοίνωσε πως ο 33χρονος Βρετανός πυγμάχος θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά τις 20 Αυγούστου του 2022, όταν και είχε ηττηθεί για δεύτερη σερί μάχη από τον Ολεξάντρ Ούσικ, χάνοντας οριστικά όλες τις μεγάλες παγκόσμιες ζώνες της κατηγορίας του. Βέβαια, ο Χερν δεν έδωσε κάποια άλλη λεπτομέρεια, όπως τον αντίπαλο του Τζόσουα ή την τοποθεσία που θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα του.

“Ζούμε σε έναν τρελό κόσμο. Αυτός ο τύπος έχει ένα σερί στο οποίο νίκησε τους Τσαρλς Μάρτιν, Μολίνα, Μπρίζιλ, Κλίτσκο, Πάρκερ, Ποβέτκιν, Τάκαμ, Ρουίς, Πούλεφ και μονομάχησε δύο φορές με τον Ούσικ. Δίχως διαλείμματα, σε καθόλου εύκολες βραδιές. Προέρχεται από έναν καλό αγώνα με τον Ούσικ και έναν αγώνα στο οποίο ο αντίπαλος κυριάρχησε. Αντιμετώπισε τον pound-for-pound κορυφαίο, δύο φορές στη σειρά.

Η ασέβεια προς αυτόν τον άνθρωπο είναι απίστευτη. Δεν με νοιάζει στο φινάλε, αλλά αυτό που σας λέω είναι ότι ο κόσμος υποβαθμίζει τα επιτεύγματά του, ο κόσμος θέλει να λέει πως είναι τελειωμένος από το σπορ. Εγώ τους λέω να προετοιμαστούν για την επιστροφή του Άντονι Τζόσουα την 1η Απριλίου.

Ο τύπος βρίσκεται εκεί έξω, είναι στο Τέξας, δουλεύει και “τροχίζεται” καθημερινά. Ο τύπος αυτός έχει λεφτά στην τράπεζα, έχει ζώνες παγκόσμιου πρωταθλητή στην τροπαιοθήκη του, οπότε δεν τον νοιάζει τι λέγεται. Νοιάζεται για το άθλημα της πυγμαχίας, νοιάζεται για να ανακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών. Σας λέω πως επιστρέφει για εκδίκηση.

Όποιος θέλει να αμφισβητήσει τον Άντονι Τζόσουα, του λέω πως πρόκειται για έναν λαμπρό νεαρό, ο οποίος θα κάνει την επίθεσή του για να ξανακατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών. Ανυπομονώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πιο ενθουσιασμένος από κάθε άλλη στιγμή, από τότε που άρχισε αυτό το ταξίδι”, ανέφερε ο Χερν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά