fbpx

IMMAF: Στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί η τελετή των Amateur MMA Awards

IMMAF: Στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί η τελετή των Amateur MMA Awards

Η Σερβία και συγκεκριμένα το Βελιγράδι θα αποτελέσει την καρδιά του ερασιτεχνικού ΜΜΑ, φιλοξενώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ του 2022. Η ονομασία της διοργάνωσης μάλιστα παραπέμπει στην περσινή σεζόν, καθώς θεωρείται ως “προέκταση” όλων όσων έκαναν οι κορυφαίοι μαχητές για να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο αυτό τουρνουά. Παράλληλα όμως, στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί και η τελετή των Amateur MMA Awards.

Πρόκειται για μία μεγάλη τελετή στην οποία θα βραβευθούν οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες του κόσμου, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές κατηγορίες (όπως αυτή του καλύτερου νοκ-άουτ/υποταγής). Η εκδήλωση θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένες να γίνουν και αναμετρήσεις των ημιτελικών φάσεων, τόσο στις μεγάλες κατηγορίες όσο και στα Junior. Βέβαια, το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει 11:00 το πρωί, οπότε η τελετή είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πραγματοποιηθεί τις βραδινές ώρες.

Μία ακόμη λεπτομέρεια που εκκρεμεί είναι ο… τόπος που θα γίνουν οι βραβεύσεις, υπενθυμίζοντας πως όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στην Stark Arena. Σημειώνεται πως η διοργάνωση θα διαρκέσει το διάστημα 10-18 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά