fbpx

Τζόουνς: “Ο Βασιλιάς θα μου δώσει ιπποτικό τίτλο εάν πάρω το χρυσό μετάλλιο”

Τζόουνς: “Ο Βασιλιάς θα μου δώσει ιπποτικό τίτλο εάν πάρω το χρυσό μετάλλιο”

Ιδιαίτερα ευδιάθετη εμφανίστηκε η Τζέιντ Τζόουνς μετά την επίσκεψή της στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και η Βρετανίδα έλαβε το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’. Ουσιαστικά, αυτή η επιβράβευση μοιάζει να λειτούργησε για την Τζόουνς μία έξτρα ώθηση για να κυνηγήσει το απόλυτο Ολυμπιακό όνειρό της, την κατάκτηση ενός τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου, το 2024 στο Παρίσι. Εάν τα καταφέρει μάλιστα, τότε ο Βρετανός μονάρχης της ετοιμάζει μία ακόμη υψηλότερη διάκριση.

“Όλο και περισσότερα κορίτσια μπαίνουν στον αθλητισμό, κάτι που ισχύει και για το τάε κβον ντο. Όσο περισσότερες γυναίκες και κορίτσια το βλέπουν αυτό, τόσο πιο φυσιολογικό γίνεται ως εικόνα. Ελπίζω το γεγονός πως έλαβα το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλα κορίτσια, ώστε να μπουν στις πολεμικές τέχνες.

Η Τζέιντ Τζόουνς με τον Κάρολο Γ’.

Είμαι ένα κορίτσι που κατάγεται από μία μικρή πόλη, το Φλιντ της Ουαλίας και τώρα είμαι στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ποτέ μου δεν σκέφτηκα, όταν πήγαινα στην τοπική μου σχολή, πως το τάε κβον ντο θα με ταξίδευσε σε αυτά τα μέρη. Τώρα ελπίζω να γράψω ιστορία και να κατακτήσω ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προπονούμαι ακατάπαυστα, τέσσερις με πέντε ώρες την ημέρα, οπότε ήταν ένα θαυμάσιο διάλειμμα η επίσκεψή μου στο κάστρο. Ο Βασιλιάς αστειεύτηκε, λέγοντας πως θα ήθελε να με ξαναδεί και να μου δώσει τίτλο ιπποσύνης, εφόσον όλα πάνε βάσει του σχεδίου”, ανέφερε η Τζόουνς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά