fbpx

Διήμερο δράσεων με Ανοιχτή Συνάντηση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία και σχολή Προπονητών/ Διαιτητών

Διήμερο δράσεων με Ανοιχτή Συνάντηση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία και σχολή Προπονητών/ Διαιτητών

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο (Π.Ο.Σ.) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην ανοιχτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) στις 18/2/2023, ώρα 5.00μμ.

Η νεοσύστατη ομοσπονδία, σε συνέχεια της αναγνώρισής της από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε γνωριμία με το Σουμο καθώς και σε δημόσια και ανοικτή συζήτηση με θέμα την ανάπτυξη αυτού του υπέροχου αθλήματος.

Θα συζητηθούν θέματα όπως είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023, τα οφέλη για τα σωματεία και τους αθλητές, η δημιουργία της εθνική ομάδας, η δημιουργία κλάδων άθλησης, η διοργάνωση σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α. και η σύσταση διαιτητικού σώματος.

Η Π.Ο.Σ. σας περιμένει για μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και για να μοιραστεί μαζί σας το όραμα της για μια νέα δυναμική ομοσπονδία.

Σχολή Προπονητών/ Διαιτητών

Την επόμενη ημέρα Κυριακή η Π.Ο.Σ. σας καλεί να συμμετέχετε στην σχολή προπονητών/διαιτητών που θα πραγματοποιηθεί στις 19/2/2023, ώρα 11.00πμ στην αίθουσα του ΑΣ Λέοντες Χαϊδαρίου (Δερβενακίων 10 & Πατρών, Χαϊδάρι).

Η νεοσύστατη ομοσπονδία, σε συνέχεια της αναγνώρισής της από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προχωράει στην ανάπτυξη του αθλήματος και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαιτησίας και να ενταχθούν στο διαιτητικό σώμα της.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σχολή προπονητών με στόχο την κατάρτιση των εκπαιδευτών που επιθυμούν να εντάξουν το άθλημα του Σούμο στις σχολές τους. Η Π.Ο.Σ. σας περιμένει για να μοιραστεί μαζί σας το όραμα της για μια νέα δυναμική ομοσπονδία.

Πληροφορίες: 6979 081 572, [email protected]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά