fbpx

11ο Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2023

11ο Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2023

Ένα τριήμερο γεμάτο δράση και σκληρές προπονήσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκπαιδευτές, οι αθλήτριες και αθλήτριες της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία), οι οποίοι συμμετείχαν στο 11ο Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai από τις 3-5 Φεβρουαρίου στα Χάνια Πηλίου με διαμονή στο ξενοδοχείο “Manthos Resort and Spa”.

Στο εν λόγω σεμινάριο το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, δίδαξαν ο Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai, WΚΟ Βranch Chief και διευθύνων προπονητής του συλλόγου Shihan Γιώργος Κοσμίδης καθώς και ο WKO Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης.

Οι πρωινές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο χιονισμένο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, ενώ οι απογευματινές στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που διαθέτει το ξενοδοχείο και είχε τοποθετηθεί τατάμι. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν την Αγωνιστική Αυτοάμυνα από τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΚ Αντώνη Μαυρομάτη.

Στο sayonara party απονεμήθηκαν οι χρυσοκέντητες μαύρες ζώνες και τα ιαπωνικά διπλώματα στους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν με επιτυχίες τις εξετάσεις το περασμένο καλοκαίρι και πρόκειται για την Τσακρί Ελεονόρα και τον Τσιάνο Γεώργιο. Την τελευταία ημέρα διεξήχθησαν εξετάσεις για Dan , προήχθηκε η Sensei Καρολίνα Κακαζιάνη στο 3o Dan με μεγάλη επιτυχία παρουσιάζοντας μαχητικό πνεύμα και άψογη παρουσία. Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι sensei Κοσμίδου Βίκυ, Φιλιπόνη Μαρία, Καρολίνα Κακαζιάνη και οι senpai Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Γιολδάσης Γιώργος, Τζάλλας Μιχάλης, Περεντίδης Θεόδωρος, Ταμουρίδης Χρήστος, Τσιάνος Γιώργος, Χατζηγεωργίου Γιάννης καθώς και οι Τσιτρά Αποστολία, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Παγιαμτζής Γιώργος, Παγιαμτζής Μάκης, Χιώτη Κωνσταντίνα, Κουφογεώργου Κατερίνα και Σωτηρόπουλου Ματίνα. Την όλη διοργάνωση ανέλαβε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, με την Γ.Γραμματέα της Ένωσης Sensei Κοσμίδου Βίκυ,την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε η Κοσμίδου Κατερίνα και ο Απόστολος Παπαδανιήλ. Τον αγωνιστικό απολογισμό σε ψηφιακή μορφή με φωτογραφίες/βίντεο δημιούργησε η Sensei Καρολίνα Κακαζιάνη.

https://karate.apexsports.gr/2023/01/12/winter-camp-shinkyokushinkai-deite-to-vinteo-proothisis-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά