fbpx

Σχεδιάζεται επιστροφή του Κανέλο στο Μεξικό!

Σχεδιάζεται επιστροφή του Κανέλο στο Μεξικό!

Η επιστροφή του Κανέλο Άλβαρες στα ρινγκ βρίσκεται στο στάδιο της τελικής της οριστικοποίησης. Η ημερομηνία (πλην απροόπτου) θα είναι 6 Μαΐου, αντίπαλός του αναμένεται να είναι ο Τζον Ράιντερ, η κατηγορία κιλών πρόκειται να είναι τα σούπερ μεσαία βάρη (-76κ.), όμως η βασική συνιστώσα που εκκρεμούσε ήταν η τοποθεσία. Πλέον, όλα δείχνουν πως πρώτη επιλογή θα είναι το Μεξικό!

Εάν αυτό το σενάριο επαληθευθεί, θα πρόκειται για πολύ σπουδαία νέα. Ο Μεξικανός Κανέλο, αν και είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους του πλανήτη την τελευταία δεκαετία, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε κοντά στους συμπατριώτες του ήταν τον Νοέμβριο του 2011, στο Μέξικο Σίτι. Εκείνη τη βραδιά είχε πανηγυρίσει την 39η επαγγελματική του νίκη, ενώ σήμερα έχει φτάσει τις 58.

Ως επικρατέστερος χώρος για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Κανέλο με τον Ράιντερ χαρακτηρίζεται το Estadio Akron στη Γουαδαλαχάρα. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, χωρητικότητας 48.000 φιλάθλων, με επιπρόσθετο πλεονέκτημα πως βρίσκεται στην πόλη-γενέτειρα του σπουδαίου Μεξικανού.

Σημειώνεται πως ο promoter Έντι Χερν, είχε ως αρχική πρόθεση να προγραμματίσει τον συγκεκριμένο αγώνα στο Λος Άντζελες και το SoFi Stadium, ωστόσο ο ίδιος ο Κανέλο αρνήθηκε, θεωρώντας πως ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου για να επανεμφανιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του.

Επιπλέον, ο αντίπαλός του χαρακτηρίζεται ως ένας πυγμάχος τουλάχιστον… μεσαίας εμπορικότητας, οπότε δύσκολα θα μπορούσε σε αμερικανικό έδαφος αυτός ο αγώνα να συγκεντρώσει το κοινό που αναμένεται να έχει στο Μεξικό. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος αγώνας του Κανέλο Άλβαρες ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και νίκησε στα σημεία τον Γκενάντι Γκολόφκιν, ανεβάζοντας το ρεκόρ καριέρας του σε 58-2-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά