fbpx

Η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα με δύο μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό μιλάει στο Apexsports.gr

Η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα με δύο μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό μιλάει στο Apexsports.gr

Η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) κατέκτησε την 2η θέση στο Light Contact και την 3η στο Κick Light στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Kick Boxing WAKO που διεξήχθη στο Κάρλοβατς της Κροατίας μεταξύ 10-12 Φεβρουαρίου. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της χρυσής νέας γενιάς στα μαχητικά αθλήματα.

Η 19χρονη αθλήτρια από το Καρπενήσι των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη που τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αθήνα λόγω σπουδών στην Διατροφολογία, συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, αποδεικνύοντας στην πράξη το “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Μίλησε αποκλειστικά στο Apexsports.gr

Πίστευες κατ’ αρχήν στην διάκριση στο Πανευρωπαϊκό;

«Πάντα πιστεύω στις διακρίσεις και πάνω από όλα στις δυνατότητες μου. Έπαιξα με πολύ αξιόλογες αθλήτριες και μεγαλύτερες ηλικιακά καθώς εγώ φέτος μπήκα στην κατηγορία γυναικών. Πάνω από όλα αποκόμισα σπουδαίες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στην πορεία μου».

Επόμενος στόχος ποιος είναι;

«Επόμενος στόχος είναι το Austrian Classics World Cup WAKO (σημ. 17-19 Μαρτίου Ίνσμπρουκ)»

Στην Αθήνα δυσκολεύτηκες να προσαρμοστείς αγωνιστικά;

«Δυσκολεύτηκα παρά πολύ να προσαρμοστώ αγωνιστικά στην Αθήνα, διότι υπάρχει άλλη νοοτροπία παιχνιδιού και διαφορετικός τρόπος προπονήσεων. Ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι είχα την στήριξη του Κωνσταντίνου Δαμιά και θέλω να τον ευχαριστήσω για την υπομονη και επιμονή του».

Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους που σε έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα στην πορεία σου;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές του συλλόγου μου Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη στο Καρπενήσι και τον Κωνσταντίνο Δαμιά που με προπονεί στην Αθήνα επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου «Αβγά Βλαχάκη» για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά