fbpx

Dracula Open: Νίκες για Άγγελο Καραϊτη, Εμμανουήλ Φωτιάδη, δεν τα κατάφεραν Βρετός, Κυριάκος Φωτιάδης και Πλέας

Dracula Open: Νίκες για Άγγελο Καραϊτη, Εμμανουήλ Φωτιάδη, δεν τα κατάφεραν Βρετός, Κυριάκος Φωτιάδης και Πλέας

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ καλή για την ελληνική ομάδα, αν και δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αφού δυστυχώς ο Αναστάσιος Βρετός ηττήθηκε από τον Αζέρο Ιμπραήμ Μιρασάν με διακοπή μόλις στον 1ο γύρο.

Τη σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Φωτιάδης που αντιμετώπισε τον Ούγγρο Αντρες Χόρβαθ. Σε ένα κοντινό αγώνα ο Έλληνας αθλητής δεν μπόρεσε να επικρατήσει κι έχασε με πλειοψηφική απόφαση.

Μόλις 2 αγώνες μετά στο ρινγκ μπήκε ο Άγγελος Καραϊτης, ο οποίος με αντίπαλο τον Γκίγκι Νονικασβίλι από τη Γεωργία, δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και επικράτησε με ομόφωνη απόφαση.

Σχεδόν ταυτόχρονα με τον Καραϊτη, στο 2ο ρινγκ μπήκε να αγωνιστεί ο Εμμανουήλ Φωτιάδης, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε με νοκ άουτ στα πρώτα δευτερόλεπτα τον Ρουμάνο Μποτ Κάρλο Ραφαέλ.

Τελευταία παρουσία για την ελληνική ομάδα ήταν ο Γιώργος Πλέας που μοιράστηκε το ρινγκ με τον Ουκρανό Ιβάν Ζαβάντσκι. Σε έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό αγώνα, οι κριτές “είδαν” νικητή τον Ουκρανό (κέρδισε με πλειοψηφική απόφαση), στερώντας από τον Πλέα την ευκαιρία να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά