fbpx

Η WBO… διέταξε τον Αλιμχανούλι να υπερασπιστεί τη ζώνη του

Η WBO… διέταξε τον Αλιμχανούλι να υπερασπιστεί τη ζώνη του

Σε αγώνα υπεράσπισης της ζώνης WBO στα μεσαία βάρη (-73κ.) οδηγείται ο Τζανιμπέκ Αλιμχανούλι, καθώς η ίδια η WBO τον… διέταξε να δώσει αγώνα τίτλου. Αντίπαλος μάλιστα ορίστηκε να είναι ο Λίαμ Σμιθ, όντας ο πρώτος στην κατάταξη μεταξύ των διεκδικητών.

Αυτή η εντολή της WBO μπορεί να μην ορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο το “πνεύμα” της συνιστά αυτό να συμβεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, κατά προτίμηση εντός του Απριλίου ή του Μαΐου. Ο Καζάχος έγινε κάτοχος του τίτλου τον περασμένο Αύγουστο και τον διασφάλισε έπειτα από τη νίκη του κόντρα στον Ντένζελ Μπέντλεϊ τον Νοέμβριο. Μέχρι τώρα μετράει στην καριέρα του ρεκόρ 13-0-0.

Ο Λίαμ Σμιθ.

Στον αντίποδα, ο Σμιθ νίκησε στις 21 Ιανουαρίου τον Κρις Γιούμπανκ, κλειδώνοντας έτσι τη θέση του Νο1 διεκδικητή. Μάλιστα, ο Γιούμπανκ ενεργοποίησε τον διαθέσιμο όρο για προγραμματισμό αγώνα-ρεβάνς, ωστόσο ο Σμιθ μπορεί να αποφύγει αυτή την υποχρέωση, από τη στιγμή που θα κανονίσει αγώνα τίτλου με τον Αλιμχανούλι. Μία αποφυγή της ρεβάνς με τον Γιούμπανκ θα έχει ως επίπτωση απώλεια βαθμών στη μάχη της θέσης του διεκδικητή, ωστόσο αυτό θα είναι ανούσιο εάν ο Βρετανός έχει ήδη πρακτικά στα χέρια του τον τίτλο (έχοντας νικήσει τον Αλιμχανούλι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά