fbpx

Dracula Open: Νίκες μεταλλίων για Βασίλη Βασιλειάδη, Παναγιώτη Κωστούρο και Εμμανουήλ Φωτιάδη

Dracula Open: Νίκες μεταλλίων για Βασίλη Βασιλειάδη, Παναγιώτη Κωστούρο και Εμμανουήλ Φωτιάδη

Άλλη μια μέρα με γλυκόπικρες εντυπώσεις για την ελληνική αποστολή στη Ρουμανία. Σήμερα ρίχτηκαν στη μάχη 7 πυγμάχοι μας και παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις όλων δυστυχώς μπόρεσαν να περάσουν στην επόμενη φάση μόνο οι 3.

Βασίλης Βασιλειάδης με τη νίκη του επί του Κύπριου Σπύρου Βέλιου, Παναγιώτης Κωστούρος με τη νίκη του επί του Ρουμάνου Άλεξ Χέρτεγκ και Εμμανουήλ Φωτιάδης νικώντας τον Ματίας Ζάκαλ από την Ουγγαρία εξασφάλισαν ήδη το χάλκινο μετάλλιο κι αύριο στοχεύουν για τον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο είχε εξασφαλίσει κι ο Άγγελος Καραϊτης από εχθές και σήμερα στον αγώνα του για τον τελικό δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αζέρου Καριούλι Ελμπρους.

Γιώργος Κωστούρος με αντίπαλο τον Γκριγκόρι Ντανιέλ, Αχιλλέας Τσεπίδης με αντίπαλο τον Ντομινίκ Γκομπάι και Νίκος Καλυβάκης με αντίπαλο τον Ισπανό Ντανιέλ Ροντρίγκεζ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο και δυστυχώς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Εμμανουήλ Φωτιάδη, ο οποίος έχει μπει στα μετάλλια αγωνιζόμενος σε 2 αγώνες διάρκειας συνολικά 30 δευτερολέπτων (ίσως και κάτι λιγότερο), όντας πολύ δυνατός, με διπλούς και τριπλούς συνδυασμούς με το ίδιο χέρι, κερδίζοντας με επίσημο αποτέλεσμα RSC (διακοπή από το διαιτητή).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά