fbpx

Αναχωρεί για τη Γαλλία η Εθνική Ομάδα με την πολυπληθέστερη αποστολή του Ευρωπαϊκού

Αναχωρεί για τη Γαλλία η Εθνική Ομάδα με την πολυπληθέστερη αποστολή του Ευρωπαϊκού

Για το Verquin της Γαλλίας αναχωρεί η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (-16 ετών), εφήβων – νεανίδων (-18 ετών), νέων ανδρών – νέων γυναικών (-21 ετών), 10-12 Μαρτίου 2023.
Η Ελλάδα έχει καθιερωθεί ως μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις διεθνώς τα τελευταία χρόνια και θέτει τις βάσεις για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Ηρακλείου, όπου η ελληνική ομάδα κατετάγη 1η στη γενική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων.

Με 156 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών και 34 προπονητές η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου αποτελεί την πολυπληθέστερη διεθνή αποστολή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν στη Γαλλία η Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ κα Μαίρη Χαριτοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Μπιτσαξής, ο κ. Βαγγέλης Συνολάκης, Μέλος του Δ.Σ., καθώς και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές.
«Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με τις διακρίσεις τους θα πετύχουν και αυτή τη φορά να διατηρήσουν ψηλά το ελληνικό Ζίου Ζίτσου. Ευχόμαστε το 2023 να συνοδευτεί από αντίστοιχες διακρίσεις για την ομάδα μας, όπως το 2022, που κατακτήσαμε την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό και την 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» με αυτό το μήνυμα η Ομοσπονδία χαιρέτησε την αναχώρηση της εθνικής ομάδας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά