fbpx

Στην Τσεχία για καμπ Ολυμπιακής προετοιμασίας 5 τζουντόκα εν όψει του γκραν σλαμ της Τυφλίδας

Στην Τσεχία για καμπ Ολυμπιακής προετοιμασίας 5 τζουντόκα εν όψει του γκραν σλαμ της Τυφλίδας

Ο Γιώργος Δεμουρτζίδης και ο Θανάσης Μυλωνέλης ήταν οι δύο Έλληνες που συμμετείχαν στο γκραν σλαμ της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν στα -81κ. Ο Δεμουρτζίδης είχε μία νίκη και μίια ήττα και ο Μυλωνέλης ολοκλήρωσε πρόοωρα την παρουσία του με ήττα στην πρώτη αναμέτρηση.

Οι δύο νεαροί τζουντόκα παρέμειναν όμως στο Ουζμπεκιστάν και συμμετείχαν στο διεθνές καμπ προετοιμασίας που ακολούθησε (6-10/3), το οποίο διηύθυνε ο Ηλίας Ηλιάδης που έχει αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή στην Εθνική ομάδα τζούντο της χώρας.

Ο Μυλωνέλης δεν θα έχει χρόνο ξεκούρασης όμως αφού έχει δηλωθεί και στο καμπ Ολυμπιακής προετοιμασίας που διιοργανώνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο Νίμπουργκ της Τσεχίας από τις 13 έως της 18 του Μαρτίου. Μαζί του θα προπονηθούν άλλοι 3 αθλητές και 1 αθλήτρια από τη χώρα μας. Πρόκειται για τον Αδάμ Αναστασόπουλο (-66κ), τον Μιχάλη Τσουτλασβίλι (-73κ), τον Δημήτρη Γιαννόπουλο (-73κ) και την Ελισάβετ Τελτσίδου (-70κ).

Οι Τσουτλασβίλι, Μυλωνέλης, Τελτσίδου και Γιαννόπουλος θα συναντήσουν ξανά τον Δεμουρτζίδη αλλά και τον Θοδωρή Τσελίδη (-90κ) στα τέλη Μαρτίου στην Τυφλίδα της Γεωργίας για το γκραν σλαμ που διοργανώνεται εκεί μεταξύ 24-26 του μήνα. Για τον Γιαννόπουλο, τον χάλκινο στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων, αυτή θα είναι η πρεμιέρα σε κορυφαία διοργάνωση του IJF World Tour.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά