fbpx

Nίκη με νοκ άουτ για Πρίφτη στις Βρυξέλλες

Nίκη με νοκ άουτ για Πρίφτη στις Βρυξέλλες

Συντάραξε το Bushido MMA 87 που πραγματοποιήθηκε στην Βελγική πρωτεύουσα το νοκ άουτ της νεαρής αθλήτριας του Γιάννη Θεοφάνους, της Αντωνίας “the Panther” Πρίφτη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Γράφαμε προχτές ότι πάει για το 2 στα 2 και πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας. Στην κεντρική φωτογραφία δευτερόλεπτα μετά το νοκ άουτ η Αντωνία πανηγυρίζει στην αγκαλιά του προπονητή της, και στο βάθος η απογοητευμένη Βελγίδα Connart πηγαίνει προς την γωνία της.

Αγωνιζόμενη στην main card της διοργάνωσης με αντίπαλο το τοπικό αστέρι και όχι μόνο την Helen Connart, την κέρδισε για δεύτερη φορά, με άλλους όρους, αλλά αυτή τη φορά με νοκ άουτ και μάλιστα στον 1ο γύρο. Αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν σε κλουβί και με κοφτό γάντι σε 3 γύρους των 5 λεπτών. Η Πρίφτη από την έναρξη του αγώνα κυνήγησε και στρίμωξε τη Βελγίδα στο σύρμα. Εκεί με ένα τρομερό σερί χτυπημάτων, με εναλλαγές ψηλά-χαμηλά, τελείωμα με λάκτισμα και έχοντας τρομερή ισορροπία και αναπνοές, έστειλε την Connart νοκ άουτ σοκαρισμένη από τον αναπάντητο καταιγισμό χτυπημάτων που δέχτηκε.

Η Πρίφτη πιστοποίησε την ανοδική της πορεία και την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται και ανυπομονούμε να την δούμε στο main event του “Women can fight” στο “The Core” στις 26 Μαρτίου.

οι δύο αντίπαλες χτες στο stare down
https://mma.apexsports.gr/2023/03/07/vushido-mma-paei-gia-to-2-2-i-prifti-me-tin-connart-stis-vrykselles-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά