fbpx

Κarate 1-Series A Κόνια: Ιαπωνική υπόθεση ο τελικός

Κarate 1-Series A Κόνια: Ιαπωνική υπόθεση ο τελικός

Μιρίσα Οχούτσι και Νοντόκα Γιαμάντα από την Ιαπωνία αναμετρώνται στον τελικό των γυναικών του Karate 1-Series A στην Κόνια.

 Οι 2 αθλήτριες πήραν την κορυφαία θέση στον όμιλό τους με 41,9 και 41,3 βαθμούς αντίστοιχα και διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο στην πόλη της Τουρκίας. Ιαπωνική παρουσία υπάρχει και στις 2 αναμετρήσεις για το χάλκινο μετάλλιο με την Κέιτο Τάνο να αντιμετωπίζει την Άνα Κρουζ από την Πορτογαλία ενώ η Κουρούμι Κάτο θα βρει απέναντί της την ντόπια Κεϊντά Τσόλακ.

Η οικοδέσποινα Τουρκία διεκδικεί τον τίτλο στο ομαδικό kata ανδρών περνώντας στον τελικό όπου αντιμετωπίζει το Κουβέιτ. Η Τουρκία γνώρισε την επιτυχία και στο kumite -75 κιλών με τον Ομέρ Γιουρούρ και τον Ερέν Ακούρτ να περνούν στον τελικό νικώντας τον Ιρανό Μαχντί Σανγκόλ και τον Ουκρανό Ολεξάντρ Τσερνιάλεφ αντίστοιχα.

 Ο τελικός της κατηγορίας +84 κιλών βρίσκει αντιμέτωπους τον Σαουδάραβα Σανάντ Σουφιάνι και τον Βόσνιο Άνες Μπόσταντζιτς. Στην κατηγορία -84 κιλών ο Ιρανός Αλιρεζά Ακμπάρι διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο απέναντι στον Βου Τσουν Βέι από την κινεζική Ταϊπέι.

 Τέλος, στην κατηγορία +68 κιλών kumite η Ιταλίδα Πάμελα Μποντέι αντιμετωπίζει στον τελικό την Λάουρα Αλικούλ από το Καζακστάν ενώ στην -68 κιλών το χρυσό μετάλλιο θα είναι ιρανική υπόθεση μεταξύ της Σίμα Αλεσαάντι και της Σαλέχι Λαλέχ Μαρζί Χανάνεχ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά