fbpx

Στην “οικογένεια” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο Δημήτρης Μπακιρτζής

Στην “οικογένεια” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο Δημήτρης Μπακιρτζής

Ο Δημήτρης Μπακιρτζής, ιδρυτής της Actionmed, ο γιατρός που “τρέχει” το πρότυπο Ορθοπαιδικό – Αθλητιατρικό κέντρο στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεργάζεται με όλα τα σύγχρονα νοσοκομεία για την συντηρητική και χειρουργική αποκατάσταση αθλητών, ο άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει ως ιατρός αγώνων περισσότερους από 15,000 αγώνες πλέον θα καλύπτει τόσο τα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Π. όσο και την πλήρη υποστήριξη των τμημάτων της Εθνικής Ομάδας.

Τη σπουδαία αυτή κίνηση από την Ομοσπονδία τη γνωρίζαμε από εχθές αλλά περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, στην οποία αναφέρεται:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό και σπουδαίο επιστήμονα – ιατρό Δημήτριο Μπακιρτζή.
Η αναγκαιότητα της ασφάλειας των αθλητών και η προάσπιση του δικαιώματος στον έλεγχο και την υγεία είναι πρωταρχικά χαρακτηριστικά για την Ομοσπονδία μας που στέκεται πάντα αρωγός σε όλα τα επίπεδα για όλα τα μέλη της.
Η οικογένεια της ΕΟΠ καλωσορίζει τον Δημήτριο Μπακιρτζή και του εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά