fbpx

Το σκέφτεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 ο Ρινέρ

Το σκέφτεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 ο Ρινέρ

Κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στα βαρέα βάρη του αθλήματος το 2012 και το 2016, ο Τεντί Ρινέρ, σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το Λος Άντζελες το 2028.

 Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα L’Equipe κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου προπονητικού καμπ στο Ρίο Ντε Ζανέιρο, ο 33χρονος αθλητής που πήρε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο αλλά βοήθησε τη Γαλλία να πάρει τον πρώτο μεικτό ομαδικό τίτλο, είπε: «Για όσο όλα θα πηγαίνουν καλά, δεν μπορώ να πω ότι θα αποσυρθώ το 2024».

«Όταν βλέπω πως διαχειρίζομαι τις μετακινήσεις και τις προπονήσεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα αποσυρθώ το 2024, το πιθανότερο είναι να συνεχίσω. Σωματικά νιώθω καλά και η επιθυμία υπάρζει οπότε γιατί να σταματήσω όταν αγαπώ αυτό που κάνω; Προς το παρόν δεν αισθάνομαι κουρασμένος».

Όταν ρωτήθηκε ευθέως για το αν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, απάντησε: «Ναι. Αυτή την στιγμή είμαστε στο 2024 αλλά για το 2028 δεν θα έλεγα όχι».

Ο Γάλλος Αντζελό Παρισί πήρε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία βαρέων βαρών την τελευταία φορά που οι Ολυμπιακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες το 1984. O Ρινέρ θα προετοιμαστεί στην Ιαπωνία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ντόχα από τις 7 έως τις 14 Μαϊου όπου θα αναζητήσει τον 11ο τίτλο της καριέρας του με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι βελτιώνει την τεχνική του εξασκούμενος σε κινήσεις του Ζίου Ζίτσου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά