fbpx

Ευρωπαϊκό Κ23: Ο Πέτκος στο ρεπεσάζ, ξεκινούν Παγκαλίδης-Ξούρας

Ευρωπαϊκό Κ23: Ο Πέτκος στο ρεπεσάζ, ξεκινούν Παγκαλίδης-Ξούρας

Οι αγώνες σην ελληνορωμαϊκή συνεχίζονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας για την ελληνική αποστολή. Την πρώτη μέρα των αγώνων (13/3) τρεις Έλληνες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους και άλλος ένας θα έχει δεύτερη ευκαιρία στο ρεπεσάζ τη δεύτερη μέρα (14/3), στην οποία θα κάνουν πρεμιέρα και οι δύο εναπομείναντες Έλληνες παλαιστές της ελληνορωμαϊκής.

Ο Ηλίας Ζαϊράκης στα -55κ επικράτησε του Ισραηλινού Αμάρε Φετένε με τεχνική υπεροχή 9-1 στα προκριματικά και στη συνέχεια ητήθηκε από τον Ουκρανό Έντουαρντ Στρίλτσουκ επίσης με τεχνική υπεροχή, 8-0.

Ο Γιάννης Πέτκος στα -63κ ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Φινλανδό Τίνο Τάπιο Οτζάλα με τεχνική υπεροχή (9-0), ο αντίπαλός του όμως έφτασε μέχρι τον τελικό οπότε ο Έλληνας θα πάρει θέση στο ρεπεσάζ για να διεκδικήσει στη συνέχεια το χάλκινο μετάλλιο. Αντίπαλος του θα είναι ο Ρουμάνος Βιτάλι Εριομένκο από τη Μολδαβία ενώ στη μάχη για τοο χάλκινο αναμένει το νικητή της αναμέτρησης ο Ουκρανός Αντρίι Σεμέντσουκ.

Ο Νίκος Ιωσηφίδης στα -87κ ηττήθηκε στα προκριματικά από τον Φινλανδό Βαλτέι Χάρι Κρίστιαν Λατβάλα με τεχνική υπεροχή (10-0) και ο Νίκος Ντούνιας στα 130κ ηττήθηκε στα προκριματικά από τον Τούρκο Μουχάματ Χάμζα Μπακίρ με 4-1 στα σημεία.

Την προσπάθειά τους θα ξεκινήσουν στα προκριματικά των -82κ ο Ηλίας Παγκαλίδης κόντρα στο Ρουμάνο Μπασίλε Ντάνιελ Κοτζόκ και ο Αρχοντής Ξούρας κόντρα στον Σουηδό Μάρκ Έρικ Χάινς Κλόστερμαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά