fbpx

Karate 1-Series A Κόνια: Πρώτη στον πίνακα μεταλλίων η Τουρκία

Karate 1-Series A Κόνια: Πρώτη στον πίνακα μεταλλίων η Τουρκία

Η οικοδέσποινα Τουρκία ολοκλήρωσε στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων στο Karate 1-Series A στην Κόνια με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια ενώ ακολούθησαν Ιράν και Ιαπωνία.

 Η Γκουλμπαχάρ Γκοζουτόκ νίκησε στον τελικό των -61 κιλών kumite με 4-2 την Ουκρανή Βικτόριγια Βαλτσίσιν ενώ η Γιαπωνέζα Γιούκι Κιτζούρο μοιράστηκε το τρίτο σκαλί του βάθρου με τη Νοτιοαφρικανή Ντανιέλ Φαν Βικ.

Επόμενος τίτλος για την Τουρκία ήταν στα -67 κιλά με τον Φατίχ Κουρτ Ενές να επικρατεί 5-2 του Αμίρ Μεχντιζαντέχ από το Ιράν με την συγκεκριμένη χώρα να παίρνει και τα 2 χάλκινα μετάλλια με τους Χαμιντρεζά Εσμαέλι και Αμπντολάχ Βαλάντι.

 Τουρκική υπόθεση ο τελικός των -75 κιλών με τον Ερέν Ακούρτ να νικά τον συμπατριώτη του, Φαρούκ Γιουρούρ ενώ ο Ουκρανός Ολεκσάντρ Τσερνιάγιεφ και ο Ιρανός Μαχντί Σανγκόλ πήραν τα χάλκινα μετάλλια.

Το τελευταίο χρυσό μετάλλιο για την οικοδέσποινα χώρα ήρθε στο ομαδικό γυναικείο kata απέναντι στο Ιράν ενώ η δεύτερη τουρκική ομάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με την Πορτογαλία. Επόμενος σταθμός, ο τρίτος της σεζόν, στο Ρίτσμοντ του Βανκούβερ το διάστημα 14 με 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά