fbpx

Σεμινάριο με Μιχαηλίδη, “Μόχου” και Σέρδε στο Ηράκλειο 19/3

Σεμινάριο με Μιχαηλίδη, “Μόχου” και Σέρδε στο Ηράκλειο 19/3

Στις 19 Μαρτίου 2023 στο κλειστό στάδιο Ηροδότου “Μελίνα Μερκούρη” στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο Κρήτης, θα διεξαχθεί σεμινάριο Μ.Μ.Α., Grappling, striking – m.m.a. και sparring εμπειρίας μεταξύ των συμμετεχόντων, με διοργανωτή το αθλητικό σωματείο Serdes fight club υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας Παπακωνσταντίνου “Μόχου” Δημήτρης, ο εν ενεργεία αθλητής Μιχαηλίδης Ανδρέας ο μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε στην κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση στον πλανήτη UFC και ο βετεράνος αθλητής και προπονητής Σέρδες Θοδωρής. Θα διδαχθούν τεχνικές σε κάθε ζώνη μάχης, όρθια μάχη ,στο έδαφος, παλαιστικά drills, τεχνικές striking.

Θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. Δημητρίου Δημήτρης και ο αντιπρόεδρος Νταουκάκης Μάρκος με σκοπό την γνωριμία και ενημέρωση των αθλητικών σωματείων της Κρήτης για την πορεία της Πανελλήνιας όσο και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας για την αναγνώριση του αθλήματος και για τον προγραμματισμό δράσεων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον εξοπλισμό τους, τόσο για το m.m.a. όσο και για το striking (γάντια mma, γάντια πυγμαχίας, καλαμίδες, μασέλα). Ώρα προσέλευσης αθλητών 10:00, ώρα έναρξης του σεμιναρίου 10:30 , ενημέρωση των αντιπροσώπων των αθλητικών σωματείων 11:00 με 12:00 . Το sparring των αθλητών θα διεξαχθεί στις 13:00 με 14:30 μετά το πέρας του σεμιναρίου. Συμβολικά το κόστος του σεμιναρίου και sparring θα είναι 5 ευρώ για κάθε αθλητή. Από το sparring οι αθλητές που θα διακριθούν θα συμμετέχουν σε διοργανώσεις επίλεκτων αθλητών της ομοσπονδίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με

Πρόεδρος Δ. Δημητρίου 6947889695

Αντιπρόεδρος Μ. Νταουκάκης 6979773407

Διοργανωτής Θ. Σέρδες 6957405110

https://mma.apexsports.gr/2023/03/12/o-germanos-gkrampinski-to-epomeno-empodio-sto-dromo-tou-michailidi-sto-oktagon/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά