fbpx

IMMAF και BRAVE CF χέρι χέρι για την ανάπτυξη του αθλήματος

IMMAF και BRAVE CF χέρι χέρι για την ανάπτυξη του αθλήματος

Η Διεθνής Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (IMMAF) έκανε το μεγάλο βήμα και υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία χορηγίας με την BRAVE Combat Federation.

Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει ότι η IMMAF θα έχει τη σημαντική οικονομική υποστήριξη, κάτι που θα επιτρέψει στον οργανισμό να συνεχίσει τον αγώνα του για την Ολυμπιακή αναγνώριση.

Η ισχυρή σχέση, που δημιουργήθηκε από το 2017, μεταξύ IMMAF και BRAVE CF, έχει οδηγήσει σε μια εντατική δουλειά για την ανάπτυξη μικτών πολεμικών τεχνών παγκοσμίως σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα η τελευταία τελευταία συνεργασία IMMAF και BRAVE CF, μαζί με τη Σερβική Ομοσπονδία ΜΜΑ, είδε 462 αθλητές από 57 χώρες να διαγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IMMAF 2022, το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της IMMAF.

IMMAF και BRAVE CF θα συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών και της εκπαίδευσης αδειοδοτημένων στελεχών του IMMAF. Στόχος αυτής της νέας συμφωνίας είναι να επισημοποιήσει ερασιτεχνικό επίπεδο, δίνοντας παράλληλα στους αθλητές της IMMAF ευκαιρίες για απρόσκοπτη μετάβαση στο επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε στο παρελθόν πολλά αστέρια της IMMAF “πέρασαν” με επιτυχία στο BRAVE CF, αθλητές όπως οι Muhammad Mokaev, Shamil Gaziev, Axel Sola, Jose Torres και Issa Isakov.

Με την πλήρη υποστήριξη της BRAVE CF, η IMMAF μπορεί τώρα να επισημοποιήσει το καλεντάρι της για το 2023, συμπεριλαμβανομένων της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ωκεανίας, συνεργαζόμενη επίσης στενά με τις νεοσύστατες ηπειρωτικές ενώσεις.

Το ετήσιο ημερολόγιο θα κορυφωθεί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IMMAF του 2023, με ημερομηνία και τοποθεσία που απομένει να επιβεβαιωθούν, με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων IMMAF 2023 έχει ήδη επιβεβαιωθεί για τις 2-5 Αυγούστου στο Άμπου Ντάμπι των ΗΑΕ.

Ο Πρόεδρος της IMMAF, Κέριθ Μπράουν δήλωσε: «Η BRAVE CF έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της IMMAF έχοντας φιλοξενήσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα IMMAF και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων [MMA SuperCup]. Χαίρομαι που η BRAVE CF αποφάσισε να προχωρήσει την υποστήριξή της στο επόμενο επίπεδο με αυτήν τη συμφωνία χορηγίας.
Αυτή η υποστήριξη θα επιτρέψει την καλή δουλειά που έχει ήδη γίνει για να συνεχιστεί και να εδραιωθεί η θέση μας ως το μόνο νόμιμο διεθνές όργανο διοίκησης για το ερασιτεχνικό MMA. Μέσω της αμοιβαίας συνεργασίας η BRAVE CF θα επιταχύνει αναμφίβολα τη συνεχή ανάπτυξή μας σε όλο τον κόσμο και προς την Ολυμπιακή αναγνώριση.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο του BRAVE CF κ. Mohammed Shahid και την Αυτού Υψηλότητα Shaikh Khalid bin Hamad Al Khalifa».

Ο Πρόεδρος της BRAVE, Mohammed Shahid τόνισε: «Η BRAVE Combat Federation και η IMMAF έχουν μια μακρόχρονη συνεργασία που χρονολογείται από το 2017, όταν φιλοξενήσαμε για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως μέρος της BRAVE International Combat Week στο Βασίλειο του Μπαχρέιν. Το όραμα της Αυτού Υψηλότητος Shaikh Khalid bin Hamad Al Khalifa και της IMMAF υπό τον πρόεδρο Kerrith Brown και το διοικητικό συμβούλιο είναι το ίδιο: να οικοδομήσουμε ένα ενιαίο παγκόσμιο αθλητικό οικοσύστημα για μικτές πολεμικές τέχνες.
Την τελευταία δεκαετία, η IMMAF έχει δείξει το αποτέλεσμα από την εκπαίδευση στις MMA στα προγράμματα ανάπτυξης της βάσης μαζί με συνεπείς διεθνείς εκδηλώσεις. Μαζί πιστεύουμε ότι το άθλημα μπορεί να αναγνωριστεί από τη ΔΟΕ και ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αθλητική οικονομική δομή κάτω από μια ομπρέλα. Μαζί θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε επίπεδο».


https://mma.apexsports.gr/2023/02/19/to-evropaiko-vraveio-mma-sports-impact-ston-se%ce%90chi-tou-mpachrein/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά