fbpx

Πρίφτη, Τσιπλοστεφανάκη, Ζάμπουρα έκλεισαν για την τετράδα γυναικών στο World KickBoxing Series

Πρίφτη, Τσιπλοστεφανάκη, Ζάμπουρα έκλεισαν για την τετράδα γυναικών στο World KickBoxing Series

Η συνεργασία του Γιάννη Θεοφάνους με τους Andy Souwer και Jonathan Ruiz, με την υποστήριξη του Στέλιου Πολίτη και της ISKA, ώστε να υπάρχει σταθερή ετήσια διοργάνωση του World KickBoxing Series στην Αθήνα υλοποιείται άμεσα με πολλούς αθλητές να έχουν ήδη συμφωνήσει να αγωνιστούν!

Η τετράδα των γυναικών στα 60κιλά έχει ολοκληρωθεί κατά τα ¾ με την 4η θέση να παίζεται μεταξύ αρκετών υποψηφίων. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι θα αγωνιστούν στην Ελληνική διοργάνωση της 29ης Απριλίου, που ανήκει επίσημα πλέον στον προκριματικό κύκλο του World KickBoxing Series, οι αθλήτριες:

Αντωνία Πρίφτη (Fight Club – Γιάννης Θεοφάνους)

Μαρία Τσιπλοστεφανάκη (Fight Arena – Γιώργος Κουμιώτης)

Χριστίνα Ζάμπουρα (Γιάννης Γράψας)

Και οι 3 αθλήτριες έχουν δηλώσει την υποστήριξη τους και θα τις δούμε να αγωνίζονται στη διοργάνωση Women Can Fight στις 26/3, με τις Πρίφτη και Ζάμπουρα να αγωνίζονται μεταξύ τους και να έχει η ηττημένη ευκαιρία για ρεβάνς ένα μήνα μετά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι νικητές αλλά και όσοι διακριθούν από τις 4 Ελληνικές τετράδες κάθε φορά, μία των γυναικών στα -60κιλά και 3 σε άντρες θα συνεχίζουν σε αντίστοιχη διοργάνωση στο εξωτερικό, από Ολλανδία μέχρι Νέα Υόρκη και Ρίο, καθώς η διοργάνωση εξαπλώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς σε όλες τις ηπείρους. Το τελικό μεγάλο έπαθλο θα είναι συμβόλαιο με ONE ή (και) GLORY! Η εδώ διοργάνωση σχεδιάζεται να είναι υπερπαραγωγή και θα μεταδοθεί pay per view στο εξωτερικό και σε μας από COSMOTE TV.

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/03/15/synergasia-vomva-me-souwer-theofanous-ruiz-fernoun-to-wks-stathera-kai-stin-athina/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά